Το χαμένο έδαφος προσπαθεί να καλύψει η Wall Street

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το χαμένο έδαφος προσπαθεί να καλύψει η Wall Street
Δυναμικό comeback επιχειρείται στη Wall Street την Τετάρτη, σε μια προσπάθεια να καλύφθούν οι απώλειες του διημέρου.

Σε «πράσινο» φόντο κινούνται οι δείκτες της Wall Street την Τετάρτη, μετά το sell off που είχε αφετηρία την Δευτέρα.

Tην Τρίτη, ο Dow Jones υποχώρησε κατά 2,25% για να κλείσει στις 27.500 μονάδες. Πτώση 2,78% κατέγραψε ο S&P 500 στις 3.331 μονάδες, ενώ βουτιά 4,11% κατέγραψε ο Nasdaq για να τερματίσει στις 10.847 μονάδες. Μέσα σε μόλις τρεις συνεδριάσεις ο Nasdaq έχει καταγράψει απώλειες 10%.

Η μετοχή της Tesla ενισχύεται 9,2% μετά τη χθεσινή βουτιά κατά 21,1%. Οι επενδυτές προχώρησαν σε μαζικές πωλήσεις μετοχών της αυτοκινητοβιομηχανίας, μετά την απόφαση πριν από μερικά 24ωρα της αρμόδιας επιτροπής του S&P Index να μην συμπεριλάβει τη μετοχή της Tesla στον χρηματιστηριακό δείκτη S&P 500. Στον δείκτη εισάγονται οι μετοχές των Etsy, Teradyne και Catalent, αλλά όχι η μετοχή της Tesla.

Αξίζει να επισημάνουμε τόσο ο Σεπτέμβριος όσο και Οκτώβριος είναι δύο μήνες που καταγράφεται έντονη μεταβλητότητας στις αγορές και αυτό θα κλιακώνεται όσο οδεύουμε προς τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ τον Νοέμβριο.

Δείκτες

Ειδικότερα, την Τετάρτη, ο Dow Jones ενισχύεται 1,49% στις 27.911 μονάδες, ο S&P 500 σημειώνει κέρδη 1,7% στις 3.388 μονάδες, ενώ, στον αντίποδα, ο Nasdaq κερδίζει 1,92% στις 11.055 μονάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider