Στο +4% το φυσικό αέριο - Αμελητέες μεταβολές για το πετρέλαιο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στο +4% το φυσικό αέριο - Αμελητέες μεταβολές για το πετρέλαιο
Άλμα για το φυσικό αέριο και οριακές μεταβολές για τον «μαύρο χρυσό».

Το πετρέλαιο έκλεισε την Τρίτη σχεδόν αμετάβλητο την Τρίτη, ενώ καλλιεργείται η αισιοδοξία για την κινεζική ζήτηση, καθώς η χώρα είπε ότι θα άρει τα σκληρά μέτρα για τους εισερχόμενους ταξιδιώτες.

Επίσης, φάνηκε πως δεν επηρεάστηκε από το διάταγμα με το οποίο απαγορεύει τις εξαγωγές πετρελαίου και παραγώγων του σε κράτη που υιοθέτησαν το πλαφόν στην τιμή που υπέγραψε νωρίτερα σήμερα, ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν.

Πιο συγκεκριμένα, το αργό West Texas Intermediate παράδοσης Φεβρουαρίου κατέγραψε οριακές απώλειες 0,1%, φθάνοντας στα 79,53 δολάρια το βαρέλι στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης. Το Brent παράδοσης Φεβρουαρίου, ο παγκόσμιος δείκτης αναφοράς κέρδισε 0,5%, για να διαμορφωθεί στα 84,33 δολάρια το βαρέλι στο ICE Futures Europe. Το συμβόλαιο Μαρτίου που έχει και τις περισσότερες συναλλαγές, ενισχύθηκε 0,2%, στα 84,68 δολάρια το βαρέλι.

Η βενζίνη παράδοσης Ιανουαρίου υποχώρησε 1% για να κλείσει στα 2,3602 δολάρια το γαλόνι, ενώ το πετρέλαιο θέρμανσης παράδοσης Ιανουαρίου σημείωσε άνοδο 2,7% στα 3,3537 δολάρια το γαλόνι. Τέλος, το φυσικό αέριο παράδοσης Ιανουαρίου έκανε άλμα 4% κλείνοντας στα 5,282 δολάρια ανά εκατομμύριο βρετανικές θερμικές μονάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Σε υψηλό εξαμήνου ο χρυσός με «άρωμα» Κίνας - «Άλμα» σχεδόν 5% το παλλάδιο

«Μην παραπονιέστε, όλα είναι πολύ καλύτερα τώρα» τονίζει δισεκατομμυριούχος επενδυτής

Έσπασε όλα τα ρεκόρ: Δουλεύει στην ίδια εταιρεία εδώ και... 84 χρόνια!

gazzetta
gazzetta reader insider insider