Παντός καιρού και εδάφους το νέο Suzuki Vitara

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Παντός καιρού και εδάφους το νέο Suzuki Vitara
Το ανανεωμένο Suzuki Vitara έχει γίνει πιο άνετο από τους προκατόχους του και διαθέτει προηγμένα συστήματα ασφαλείας, παραμένει όμως «ανίκητο» στο χώμα.

Μετά από 30 χρόνια, το 2018 σηματοδοτεί την 30ή επέτειο του δημοφιλούς μοντέλου και πλέον το Suzuki Vitara επιστρέφει ανανεωμένο και έτοιμο να συνεχίζει την εντυπωσιακή εμπορική πορεία των προκατόχων του.

Επί της ουσίας, η τέταρτη γενιά Vitara λανσαρίστηκε το 2015 για να καλύψει τις σημερινές ανάγκες της εποχής. Διαθέτει το γνωστό σύστημα τετρακίνησης Suzuki ALLGRIP Select για βελτιωμένη απόδοση εκτός δρόμου, προηγμένα συστήματα ασφαλείας, πλούσιο εξοπλισμό και μοναδικές επιλογές για εξατομίκευση έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις κάθε οδηγού. Το 2018, έτος ορόσημο για το 30ο έτος κυκλοφορίας του μοντέλου, το Vitara εξελίσσεται με νέα, δυναμική εμφάνιση και εσωτερικό εξαιρετικής ποιότητας.

Ο ξεκάθαρος SUV προσανατολισμός του αποπνέει δύναμη και σιγουριά, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά, ενώ έχει ανανεωθεί η παλέτα χρωμάτων και έχουν προστεθεί ελκυστικές διχρωμίες. Η ποιότητα και το στυλ είναι εμφανή και στο εσωτερικό του ανανεωμένου Vitara. Οι διαστάσεις των οργάνων έχουν σχεδιαστεί με απόλυτη ακρίβεια και με τρόπο, ο οποίος ταιριάζει ιδανικά σε ένα στιλάτο και τολμηρό SUV. Νέα έγχρωμη οθόνη LCD 4,2 ιντσών έχει τοποθετηθεί στον πίνακα οργάνων και προσφέρει στον οδηγό πληθώρα πληροφοριών, όπως οι λειτουργίες της τεχνολογίας ALLGRIP, η λειτουργία Hill Control, η επιτάχυνση της βαρύτητας G, η ισχύς και η ροπή του κινητήρα, η επιτάχυνση, η χρήση φρένου καθώς και η αναγνώριση κυκλοφοριακών σημάτων.

Το νέο μοντέλο, εξοπλισμένο με turbo κινητήρες βενζίνης BoosterJet 1.0 και 1.4 λίτρων με τεχνολογία άμεσου ψεκασμού και απόδοση 112 και 140 ίππων αντίστοιχα, σε αντικατάσταση του υπάρχοντος βενζινοκινητήρα 1.600 κ.εκ., επιτυγχάνει εξαιρετικές επιδόσεις και εντυπωσιακή οικονομία καυσίμου. Η έκδοση με τον BoosterJet 1.0 συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων, ενώ ο BoosterJet 1.4 με 6άρι κιβώτιο. Αμφότερα τα μηχανικά σύνολα συνδυάζονται προαιρετικά με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων, ενώ διατίθενται τόσο με κίνηση σε 2 τροχούς, όσο και με τετρακίνηση. Να σημειωθεί επίσης ότι πρόκειται για το μοναδικό τετρακίνητο SUV της αγοράς με κινητήρα 1,0 λίτρου!

Στον τομέα της ασφάλειας το ανανεωμένο ιαπωνικό μοντέλο διαθέτει τα προηγμένα συστήματα ασφαλείας Suzuki Safety Support, που εξασφαλίζουν το μέγιστο επίπεδο πρόληψης κινδύνου για τον οδηγό. Σε ότι αφορά στις τιμές με τις οποίες είναι διαθέσιμο το Suzuki Vitara, για την έκδοση με τον κινητήρα BoosterJet 1,0 ξεκινούν από τα 15.990 ευρώ στην δικίνητη έκδοση του και από 19.450 ευρώ στην τετρακίνητη, ενώ αντίστοιχα οι τιμές για την έκδοση με τον κινητήρα των 1,4 λίτρων ξεκινούν από τα 19.090 ευρώ για την δικίνητη έκδοση και από τα 21.450 ευρώ για την τετρακίνητη.

Παντός καιρού και εδάφους το νέο Suzuki Vitara
Παντός καιρού και εδάφους το νέο Suzuki Vitara
Παντός καιρού και εδάφους το νέο Suzuki Vitara
Παντός καιρού και εδάφους το νέο Suzuki Vitara

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider