Πρώτες εκκινούν οι Ferrari στο Μπαχρέιν (vid)

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Πρώτες εκκινούν οι Ferrari στο Μπαχρέιν (vid)

Το 1-2 της εκκίνησης στο δεύτερο GP της F1, που πραγματοποιείται αύριο Κυριακή στις 18:10 στο Μπαχρέιν, καπάρωσαν οι δύο Ferrari με τους Φέτελ και Ραϊκόνεν. Στην τρίτη θέση και πρώτη Mercedes στη σειρά εκκίνησησης του αγώνα θα είναι το μονοθέσιο του Φιλανδού Μπότας, καθώς ο Χάμιλτον δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την τέταρτη θέση. Ωστόσο, η σειρά εκκίνησης του περσινού παγκόσμιου πρωταθλητή δεν θα είναι αυτή, καθώς θα ξεκινήσει τελικά από την 9η θέση, λόγω ποινής πέντε θέσεων για αλλαγή κιβωτίου στο μονοθέσιο.

Στην πρώτη δεκάδα της εκκίνησης θα είναι επίσης μόνο μια Red Bull, αυτή του Ρικιάρντο στην 4η θέση, καθώς ο Φερστάπεν στην πρώτη περίοδο των κατατακτήριων πάτησε άτσαλα πάνω σε ένα κερμπ, έχασε τον έλεγχο του μονοθέσιου με κατέληξε στον τοίχο. Απογοήτευση οι Williams με τους Σιρότκιν και Σκρολ, που φέτος δεν τα πάνε καθόλου καλά, αλλά και οι Alfa Romeo/Sauber που με τους Λεκλέρκ και Έρικσον δεν δείχνουν ικανές να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις. Ιδιαίτερη ήταν η έκπληξη του Γκασλί, ο οποίος με την Toro Rosso/Honda θα εκκινήσει από την 5η θέση.

Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τη σειρά εκκίνησης του αυριανού αγώνα, που θα μεταδοθεί στις 18:10 ώρα Ελλάδας ζωντανά τόσο απότ ην Cosmote TV όσο και από την ΕΡΤ2.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider