BMW M2 Competition με 410 ίππους (pics)

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
BMW M2 Competition με 410 ίππους (pics)

Παρά τη θέληση της BMW και μέσω του site της εταιρείας στην Αυστραλία, εικόνες της νέας M2 με τον κωδικό Competition κάνουν ήδη το γύρο του κόσμου.

‘Ηδη από το 2017 γνωρίζαμε ότι η BMW ετοίμαζε μια πιο δυνατή και γρήγορη έκδοση του πολύ πετυχημένου μικρού κουπέ, καθώς εικόνες είχαν απαθανατίσει το μοντέλο καμουφλαρισμένο στη φάση των δοκιμών για την εξέλιξή του.

Πλέον όμως έχουμε την ευκαιρία να δούμε ακάλυπτη και με όλες τις αλλαγές τη νέα εκδοχή αλλά και να μάθουμε οτιδήποτε έχει σχέση με τα τεχνικά της χαρακτηριστικά. Η Competition θα είναι λοιπόν η κορυφαία M2 και θα αποδίδει 410 ίππους ισχύος (από 370) και 550 Nm ροπής (από 465), διαθέτοντας πλέον κάτω από το καπό της τον νέας γενιάς εξακύλινδρο, τρίλιτρο εν σειρά κινητήρα βενζίνης με δύο turbo και τον κωδικό S55. Ο παλαιότερος Ν55 είχε φτάσει πλέον στο όριο της εξέλιξής του, ενώ ο νέος μπορεί να αποδίδει στις περιπτώσεις των M3 και M4 έως και τους 500 ίππους.

Η νέα έκδοση της M2 έχει αναβαθμιστεί σε όλους τους τομείς, τόσο αισθητικά όσο και μηχανολογικά. Οι επιδόσεις της θα είναι κορυφαίες, με το χρόνο της επιτάχυνσης από 0-100 χλμ./ώρα να πέφτει στα 4.2 δλ. με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων. Ταυτόχρονα, η Competition θα προσφέρεται και με μηχανικό έξι σχέσεων.

Η νέα BMW M2 Competition θα είναι λογικά λίγο πιο ελαφριά και σίγουρα αρκετά πιο γρήγορη. Κρίνοντας από τις τιμές της επιτάχυνσης, πλέον το αυτοκίνητο έχει φτάσει πολύ κοντά στις επιδόσεις των M3 και M4. Ωστόσο πρόκειται για το πιο εμπορικό μοντέλο της σειράς M, καθώς οι αξιωματούχοι της μάρκας υποστηρίζουν ότι οι πωλήσεις του υπερβαίνουν κατά 40-50% τους αρχικούς στόχους.

Έτσι οι Γερμανοί προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον του κοινού με νέες εκδόσεις. Το μοντέλο αναμένεται να κάνει την πρώτη του παρουσίαση στην επερχόμενη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου του Πεκίνου, που ανοίγει τις πύλες της για τους δημοσιογράφους στις 25 και για το κοινό στις 27 Απριλίου 2018.

BMW M2 Competition με 410 ίππους (pics)
BMW M2 Competition με 410 ίππους (pics)
BMW M2 Competition με 410 ίππους (pics)
BMW M2 Competition με 410 ίππους (pics)
BMW M2 Competition με 410 ίππους (pics)

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider