Μεταμόρφωση του Nissan Leaf για την Κίνα

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Μεταμόρφωση του Nissan Leaf για την Κίνα

Με την ονομασία Sylphy Zero Emission και με βάση το πλαίσιο και τα μηχανικά μέρη του Leaf, η Nissan παρουσίασε στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου στο Πεκίνο ένα αμιγώς ηλεκτρικό, τετράθυρο όμως μοντέλο. Πρόκειται για το πρώτο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο της Nissan που κατασκευάστηκε στην Κίνα, για τους Κινέζους αγοραστές.

Το νέο μοντέλο προσφέρει υψηλή, σε συνδυασμό με προηγμένες τεχνολογίες και μια ευρύχωρη και άνετη καμπίνα. Ο οδηγός του θα μπορεί να απολαμβάνει αυτονομία κίνησης 338 χιλιομέτρων με μια μόνο φόρτιση, σύμφωνα με τα επίσημα πρότυπα της Κίνας.

Το Sylphy Zero Emission ενσωματώνει το Nissan Intelligent Mobility, το όραμα της εταιρείας για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα οχήματα τροφοδοτούνται, οδηγούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία. Βασισμένο στο ίδιο πλαίσιο με το Nissan Leaf, το πρώτο σε πωλήσεις αμιγώς ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο στον κόσμο, το Sylphy Zero Emission “κληρονομεί” τις βασικές τεχνολογίες του Leaf που εξασφαλίζουν εξαιρετικές επιδόσεις, αξιοπιστία και ευκολία οδήγησης.

Η ευρυχωρία είναι ένα από τα σημείο «κλειδιά» για την επιτυχία ενός νέου μοντέλου στην κινεζική αγορά. Έτσι το Sylphy Zero Emission χάρη στη δυνατότητα τοποθέτησης των μπαταριών κάτω από τα καθίσματα, εξασφαλίζει μια άνετη, ευρύχωρη καμπίνα με κορυφαίο χώρο για τα πόδια των επιβαινόντων.

Προσεγμένη ποιότητα κατασκευής, πληρότητα εξοπλισμού, πρακτικότητα και αναβαθμισμένη σχεδίαση είναι τα στοιχεία που βελτιώνουν περαιτέρω την άνεση και την εικόνα του εσωτερικού . Επιπλέον. Το μοντέλο διαθέτει λειτουργία συνδεσιμότητας που επιτρέπει τον τηλεχειρισμό ήχου και εικόνας στο αυτοκίνητο, μέσω του κινητού τηλεφώνου.

Μεταμόρφωση του Nissan Leaf για την Κίνα
Μεταμόρφωση του Nissan Leaf για την Κίνα
Μεταμόρφωση του Nissan Leaf για την Κίνα

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider