Αυξημένες οι ανάγκες των επαγγελματιών για mobile Internet και υπηρεσίες περιαγωγής 

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αυξημένες οι ανάγκες των επαγγελματιών για mobile Internet και υπηρεσίες περιαγωγής 

Θεαματική αύξηση που αγγίζει το 400% μέσα στην τελευταία πενταετία καταγράφει η χρήση δεδομένων μέσω κινητού και στα εταιρικά προγράμματα καθώς oι Έλληνες επαγγελματίες χρησιμοποιούν ολοένα και περισσότερο το Internet στο κινητό τους.

Σύμφωνα με στοιχεία της COSMOTE, η χρήση δεδομένων μέσω κινητού από τους επιχειρησιακούς συνδρομητές τα τελευταία πέντε χρόνια έχει πενταπλασιαστεί. Ειδικότερα, η κίνηση στο δίκτυο της COSMOTE υπολογίζεται ότι θα φθάσει για το σύνολο του 2018 τα 5,6 petabytes (1 petabyte = 1000 terabytes) από 1,2 petabytes που ήταν το 2014. Σε σχέση με το 2017, αναμένεται μια αύξηση της τάξης του 36%.

Την ίδια στιγμή θεαματική αύξηση καταγράφει και η χρήση Roaming για τους εταιρικούς πελάτες της COSMOTE. Την τελευταία πενταετία η εταιρεία καταγράφει αύξηση 2.481% στη κίνηση Mobile Data σε χώρες της ΕΕ και 1.657% σε χώρες εκτός ΕΕ. Την ίδια περίοδο η χρήση υπηρεσιών φωνής αυξήθηκε κατά 102% σε χώρες της ΕΕ.

Cosmote

Προγράμματα Νέας Γενιάς

Όπως φαίνεται και από τα παραπάνω στοιχεία, οι ανάγκες επικοινωνίας της σύγχρονης επιχείρησης και του σύγχρονου επαγγελματία αυξάνονται συνεχώς. Με στόχο να καλύψει αυτές τις αυξημένες ανάγκες η COSMOTE προσφέρει νέα σειρά προγραμμάτων κινητής για επαγγελματίες με περισσότερα MB, χρόνο ομιλίας και SMS.

Τα νέα προγράμματα κινητής COSMOTE Business Mobile, διατίθενται σε πέντε επιλογές: Small, Medium, Large, Gold & Platinum και προσφέρουν έως 30GB Internet, έως απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και την ΕΕ, έως 1.000 λεπτά προς διεθνή δίκτυα σταθερής και κινητής, καθώς και δωρεάν χρήση περιαγωγής σε χώρες εκτός Ε.Ε., μέσω της υπηρεσίας COSMOTE Travel Pass. Επιπλέον, η COSMOTE με τα νέα προγράμματα COSMOTE Business Mobile προσφέρει περισσότερο χρόνο ομιλίας προς διεθνή δίκτυα 35 χωρών, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των επιχειρήσεων για μεγαλύτερη εξωστρέφεια.

Και επειδή η ασφάλεια είναι σημαντική, ειδικά για τους επαγγελματίες, με την ενεργοποίηση οποιουδήποτε προγράμματος συμβολαίου COSMOTE Business Mobile, παρέχεται δωρεάν η υπηρεσία COSMOTE Mobile Security, για ενισχυμένη προστασία του smartphone και των αρχείων του, χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση εφαρμογής.

Περισσότερες παροχές από την COSMOTE στα προγράμματα κινητής για τις επιχειρήσεις

Η Cosmote ανταποκρίνεται στις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή και με τα νέα της προγράμματα εμπλουτίζει τις παροχές της προσφέροντας έως και διπλάσια MB, απεριόριστο χρόνο ομιλίας και Δωρεάν Περιαγωγή σε χώρες εκτός Ε.Ε.

Cosmote Business

Τα τελευταία πέντε χρόνια, η κίνηση δεδομένων στο δίκτυο της Cosmote έχει πενταπλασιαστεί, κάτι το οποίο αναδεικνύει την ανάγκη για περισσότερο Internet και η νέα σειρά προγραμμάτων COSMOTE Business Mobile είναι η απάντηση στις απαιτήσεις για την κάλυψη των αναγκών των επιχειρήσεων.

Με πέντε επιλογές, Small, Medium, Large, Gold & Platinum, τα νέα προγράμματα έρχονται για να προσφέρουν έως και 30GB Internet, απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα εντός ΕΕ και 1.000 λεπτά λεπτά προς διεθνή δίκτυα σταθερής και κινητής.

Η COSMOTE κατανοώντας την ανάγκη των επιχειρήσεων για μεγαλύτερη εξωστρέφεια, προσφέρει πλέον μέσω της υπηρεσία COSMOTE Travel Pass, δωρεάν περιαγωγή σε χώρες εκτός ΕΕ, αλλά και περισσότερο χρόνο ομιλίας προς διεθνή δίκτυα 35 χωρών.

Μάλιστα, ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα της νέας σειράς προγραμμάτων κινητης για επαγγελματίες είναι ότι αυτομάτως με την ενεργοποίηση παρέχεται δωρεάν η υπηρεσία COSMOTE Mobile Security, η οποία προσφέρει για ενισχυμένη προστασία του smartphone.

Περισσότερες πληροφορίες και ο τιμοκατάλογος των προγραμμάτων: εδώ.

Το μεγαλύτερο δικτύο 4G/4G+ στην Ελλάδα

Με πληθυσμιακή κάλυψη πάνω από 98% και 94% αντίστοιχα η COSMOTE διαθέτει το το μεγαλύτερο δίκτυο 4G και 4G+ στη χώρα ενώ για τις υπηρεσίες της η εταιρεία έχει αποσπάσει και το βραβείο γρηγορότερου δικτύου κινητής, “Greece’s Fastest Mobile Network 2018” από την Ookla®, τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων Mobile Internet.

Ο έλεγχος στα χέρια σου

Στο δίκτυο της COSMOTE, οι χρήστες είναι πλήρως προστατευμένοι από μη επιθυμητές χρεώσεις και μπορούν να αποκτήσουν προνομιακά πακέτα όταν το θελήσουν οι ίδιοι μέσω της δωρεάν υπηρεσίας COSMOTE My Ιnternet που εξασφαλίζει την αυτόματη διακοπή χρήσης data, όταν καταναλωθούν τα δωρεάν MB.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider