Πάμελα Άντερσον: Μια αναπάντεχη σύμμαχος για τον Γιάνη Βαρουφάκη (pic)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πάμελα Άντερσον: Μια αναπάντεχη σύμμαχος για τον Γιάνη Βαρουφάκη (pic)
Η χολυγουντιανή σταρ παλεύει για έναν πολιτικό στόχο στο πλευρό του πρώην υπουργού Οικονομικών της Ελλάδας.

Να χρησιμοποιήσει τη φήμη της για καλό σκοπό θέλει η Πάμελα Άντερσον και δηλώνει πως αυτός είναι ο λόγος που συντάσσεται με τον Γιάνη Βαρουφάκη και το κίνημα Μέρα 25, ενόψει των ευρωεκλογών.

Πάνω από όλα όμως, η χολυγουντιανή σταρ παλεύει για έναν πολιτικό στόχο στο πλευρό του πρώην υπουργού Οικονομικών της Ελλάδας, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής ενημερωτικής ιστοσελίδας Welt.

Πρόκειται για το «Green New Deal» το περιβαλλοντικό πρόγραμμα του Γιάνη Βαρουφάκη, το οποίο βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητες της ηθοποιού.

«Πρέπει να αλλάξουμε το πολιτικό κλίμα και πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας» δήλωσε η Πάμελα Άντερσον κατά την επίσκεψη της στο Βερολίνο.

Τα τελευταία χρόνια η ηθοποιός, που έγινε διάσημη σε όλο τον κόσμο χάρη στον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά Baywatch, έχει κάνει στροφή στον ακτιβισμό και μάλιστα έχει συνδέσει το όνομα της με τον Τζούλιαν Ασάνζ, τον οποίο έχει επισκεφτεί πολλές φορές κατά την παραμονή του στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider