Νέα τουρκική Navtex - Άσκηση με πραγματικά πυρά στο Αιγαίο στις 28 Οκτωβρίου

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα τουρκική Navtex - Άσκηση με πραγματικά πυρά στο Αιγαίο στις 28 Οκτωβρίου
Το κλίμα στα ελληνικοτουρκικά επιδεινώνεται ακόμα περισσότερο από νέες εμπρηστικές δηλώσεις που έκανε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Άσκηση με πραγματικά πυρά ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, ανάμεσα στη Ρόδο και το Καστελόριζο, ανακοίνωσε η Τουρκία με τη νέα της Navtex.

Η προκλητική οδηγία έχει ισχύ από τις 26 έως και τις 28 Οκτωβρίου και όπως ανακοίνωσε ο υδρογραφικός σταθμός της Σμύρνης δεσμεύεται η θαλάσσια περιοχή βρίσκεται ανάμεσα στη Σκύρο, την Εύβοια και τη Χίο.

Προκλητικός ο Ερντογάν

Το κλίμα στα ελληνικοτουρκικά επιδεινώνεται ακόμα περισσότερο από νέες εμπρηστικές δηλώσεις που έκανε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αλλά και απο τις παράνομες ενέργειες Τατάρ στα Βαρώσια της κατεχόμενης Κύπρου.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είπε ότι η Τουρκία στην υπόθεση του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου δεν θα υποχωρήσει και μίλησε για «Έλληνες που ενοχλούνται».

Οι δηλώσεις γίνονται τη μέρα που αρχίζουν οι παράνομες εργασίες στα Βαρώσια, στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, ενέργεια που συνιστά αλλαγή του στάτους κβο, κατά παράβαση του Διεθνούς Δικαίου και των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider