Γιατί η Beyoncé είναι «ασφαλής» επένδυση απέναντι στην ύφεση σύμφωνα με την Goldman Sachs

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γιατί η Beyoncé είναι «ασφαλής» επένδυση απέναντι στην ύφεση σύμφωνα με την Goldman Sachs
Ένα από τα κορυφαία στελέχη της Goldman Sachs Asset Management έχει μια ιδέα επένδυσης που προκαλεί έκπληξη: την διάσημη τραγουδίστρια και επιχειρηματία Beyoncé.

Καθώς οι προσπάθειες της Fed να τιθασεύσει τον πληθωρισμό αναταράσσουν τόσο τις μετοχές όσο και τα ομόλογα, οι επενδυτές αναζητούν τον καλύτερο τρόπο να κινηθούν σε θέση άμυνας, εν μέσω των ανησυχιών πως αναμένεται νέα ύφεση.

Ένα από τα κορυφαία στελέχη της Goldman Sachs Asset Management έχει μια ιδέα επένδυσης που προκαλεί έκπληξη: τη διάσημη τραγουδίστρια και επιχειρηματία Beyoncé, σύμφωνα με το Bloomberg.

Συγκεκριμένα, η Katie Koch πιστεύει πως η «Beyoncé είναι απόλυτα ανθεκτική στην ύφεση» και το ίδιο συμβαίνει και με άλλους δημοφιλείς καλλιτέχνες. Για αυτό και τα χαρτοφυλάκια επενδύσεων που παρακολουθεί περιλαμβάνουν μετοχές σε εταιρείες που διοργανώνουν ζωντανές συναυλίες σε Ευρώπη και Αμερική.

Αν και η «Live Nation Entertainment Inc.» χτυπήθηκε σημαντικά από τα lockdowns του κορονοϊού το 2019, σύμφωνα με την Koch, η εταιρεία αντιμετώπησε καλά την προηγούμενη περίοδο ύφεσης της περασμένης δεκαετίας και κατάφερε να αυξήσει τα κέρδη τόσο το 2008, όσο και το 2009.

Άλλο ένα παράδειγμα, είναι τα προϊόντα ομορφιάς, πρόσθεσε και τόνισε πως δεν τάσσεται με την τάση πως η Κίνα δεν είναι «καλή» επένδυση. Ενώ, σχολίασε πως οι επενδύσεις σε καινοτόμες εταιρείες είναι ακόμα μια καλή ιδέα σε μακροπρόθεσμο επίπεδο.

Ο Nasdaq 100 Index έχει χάσει πάνω από το ένα τέταρτο της αξίας του από την αρχή της χρονιάς, όμως σύμφωνα με την Koch, θα υπάρξουν ξανά ευκαιρίες εντός του χώρου της τεχνολογίας και της καινοτομίας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

KPMG: Επιβράδυνση για τις παγκόσμιες επενδύσεις Venture Capital

Tether: Το μεγαλύτερο stablecoin επανήλθε σε σταθερή σχέση με το δολάριο -Ανακούφιση για τους επενδυτές

Επανακάμπτουν τα κρυπτονομίσματα μετά το sell off - Κοντά στα 30.000 δολάρια το bitcoin

gazzetta
gazzetta reader insider insider