Φονική κακοκαιρία στο Ηράκλειο: Ένας νεκρός και δύο αγνοούμενοι

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Φονική κακοκαιρία στο Ηράκλειο: Ένας νεκρός και δύο αγνοούμενοι
Ο οδηγός εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του και ανασύρθηκε νεκρός στην Κρήτη - Εικόνες χάους από την κακοκαιρία - Αγνοούνται δύο άτομα.

Κακοκαιρία σαρώνει το Ηράκλειο με έναν άνδρα να χάνει τη ζωή του και άλλους δύο να αγνοούνται ενώ στο σημείο καταγράφονται εικόνες βιβλικής καταστροφής.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ΙΧ στο οποίο επέβαινε η οικογένεια τουριστών παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Λίγο αργότερα το όχημα εντοπίστηκε και ο οδηγός ήταν μέσα νεκρός ενώ τα άλλα δύο άτομα αγνοούνται. Παράλληλα, απεγκλωβίστηκε μια γυναίκα ζωντανή από την παραλία της Λυγαριάς 1 χλμ ανατολικά της Αγίας Πελαγίας.

Συνολικά 10 ΙΧ έχουν παρασυρθεί από τα νερά ενώ πάνω από 15 επιχειρήσεις έχουν καταστραφεί. Έχουν πλημμυρίσει καταστήματα, ισόγεια και υπόγεια σπιτιών από το μεγάλο όγκο νερού που πέφτει στην περιοχή. Οι αρχές κάνουν έκκληση για περιορισμό των μετακινήσεων. Στον κεντρικό δρόμο του οικισμού έχουν παρασυρθεί αυτοκίνητα και μεγάλος όγκος φερτών υλικών. Στον διπλανό παραλιακό οικισμό της Λυγαριάς, τρία αυτοκίνητα παρασύρθηκαν στη θάλασσα.

Μάλιστα στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, υπάρχουν προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων, από τη ισχυρή βροχή. Στην πόλη του Ηρακλείου η κίνηση στους δρόμους θέλει προσοχή ενώ στην περιοχή των Μεσαμπελιών έπεσε ένα δένδρο που απομακρύνθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία έχει δεχθεί δέκα περίπου κλήσεις για απάντληση υδάτων από υπόγεια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τουρκία: Στους 41 οι νεκροί από την έκρηξη στο ορυχείο - 11 οι τραυματίες

Μητσοτάκης για πολύνεκρη έκρηξη στην Τουρκία: Η Ελλάδα είναι έτοιμη να στείλει άμεσα βοήθεια

Καμπότζη: 11 παιδιά πνίγηκαν σε ναυάγιο σκάφους - 3 συλλήψεις

gazzetta
gazzetta reader insider insider