Βουκουρέστι: Βίντεο από το δυστύχημα - Η στιγμή που το λεωφορείο χτυπάει στην αψίδα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βουκουρέστι: Βίντεο από το δυστύχημα - Η στιγμή που το λεωφορείο χτυπάει στην αψίδα
Βίντεο από τη στιγμή που το μοιραίο πούλμαν με τους Έλληνες ταξιδιώτες χτυπά στον περιοριστή έδωσαν στη δημοσιότητα ρουμανικά μέσα ενημέρωσης. 

Bίντεο από τη στιγμή που το τουριστικό λεωφορείο με τους Έλληνες που είχαν ταξιδέψει στην Ρουμανία, κολλάει στην προστατευτική αψίδα, φέρνει στο φως το Romania TV.

Πρόκειται για το μοναδικό μέχρι στιγμής βίντεο που καταγράφει τη στιγμή του δυστυχήματος και δείχνει πως το λεωφορείο προσπαθεί να περάσει την προστατευτική αψίδα πριν το τούνελ και περίπου στη μέση να «κολλάει».

Όπως φαίνεται στο βίντεο η αψίδα «θερίζει» το επάνω τμήμα του λεωφορείου το οποίο ακινητοποιεί ο οδηγός του.

Από την πρόσκρουση στην μεταλλική αψίδα έχασε τη ζωή του 53χρονος άνδρας από τη Λάρισα. Άλλοι 24 άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων δύο σοβαρά.

Για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και σωματικές βλάβες θεωρείται ύποπτος από τις ρουμανικές Αρχές ο οδηγός του μοιραίου τουριστικού λεωφορείου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός, τελευταία στιγμή, αποφάσισε να αλλάξει πορεία για να περάσει κάτω από την γέφυρα, ενώ δεν είχε δει τις προειδοποιητικές σημάνσεις.

Στο Βουκουρέστι ο γιος του Έλληνα που σκοτώθηκε στο τροχαίο

Στο Βουκουρέστι αναμένεται να βρεθεί αργότερα, σήμερα, ο γιος του 53χρονου, Νίκου Χλοψιού, ο οποίος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια του τροχαίου δυστυχήματος της Παρασκευής (23/12) στην είσοδο του Pasajul Uniri στη ρουμανική πρωτεύουσα. Ο νεαρός γιος του θα μεταβεί συγκεκριμένα στην ομώνυμη ιατροδικαστική υπηρεσία της χώρας, προκειμένου να αναγνωρίσει τη σορό του πατέρα του ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια του μοιραίου δρομολογίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader.gr, ο γιος του στη συνέχεια θα ξεκινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες για τον επαναπατρισμό της σορού του. Αυτό που δεν έχει γίνει ακόμα ξεκάθαρο, σύμφωνα με πληροφορίες, αν στην αναγνώριση θα συμμετάσχει και η σύζυγος του Έλληνα τουρίστα, καθώς η υγεία της είναι ακόμα επιβαρυμένη και δεν την επιτρέπει να κινηθεί. Παράλληλα, η αδερφή του Έλληνα τουρίστα ζητά από τις ρουμανικές αρχές να εμπλακούν, για να δοθεί άπλετο «φως» στην υπόθεση.

«Εγώ, ως αδερφή του εκλιπόντος, δεν θέλω (να μηνύσω το ρουμανικό κράτος, όχι). Θέλω οι ρουμανικές αρχές να είναι μαζί μας, ο αδερφός μου δεν επέστρεψε. Αυτό που θέλω είναι να φέρουν στο σπίτι τη γυναίκα του αδερφού μου, την κυρία Χονδρονάσιου. Δεν μπορεί να έρθει με αεροπλάνο. Ζητώ από τις αρχές, το Υπουργείο Υγείας, να καταστεί δυνατή η μεταφορά της κυρίας στο σπίτι με ασθενοφόρο. Να τη φέρουν εδώ, ή στα σύνορα, στον Προμαχώνα», είπε στον Antena 3, η αδερφή του άνδρα που έχασε τη ζωή του την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ακάρ: Οι Έλληνες να μην ξεχάσουν τι συνέβη το 1922 - Ο στρατός μας είναι αποφασισμένος

Νέος σεισμός 3,6 Ρίχτερ στην Εύβοια

gazzetta
gazzetta reader insider insider