Προαστιακός: Εισαγγελική παρέμβαση για το Δουκίσσης Πλακεντίας-Αεροδρόμιο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Προαστιακός: Εισαγγελική παρέμβαση για το Δουκίσσης Πλακεντίας-Αεροδρόμιο
Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Αντώνης Ελευθεριάνος, προκειμένου να διερευνηθούν καταγγελίες εκπροσώπου της Ομοσπονδίας Σιδηροδρόμου περί έλλειψης φωτεινής σηματοδότησης στη διαδρομή του προαστιακού στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο.

Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Αντώνης Ελευθεριάνος, προκειμένου να διερευνηθούν καταγγελίες εκπροσώπου της Ομοσπονδίας Σιδηροδρόμου περί έλλειψης φωτεινής σηματοδότησης στη διαδρομή του προαστιακού στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο.

Το αδίκημα που θα διερευνηθεί αν έχει τελεστεί είναι αυτό των επικίνδυνων παρεμβάσεων στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής που θα διενεργήσει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Στεφανάτος θα κληθεί άμεσα να καταθέσει ο εκπρόσωπος των εργαζομένων ενώ θα ζητηθούν έγγραφα από την εταιρεία που έχει την ευθύνη λειτουργίας του Προαστιακού προκειμένου να διαπιστωθεί αν ισχύουν οι καταγγελίες.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Γερμανικός Τύπος: Μια προδιαγεγραμμένη καταστροφή στα Τέμπη

gazzetta
gazzetta reader insider insider