Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης στην Τεκτονική Στοά

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης στην Τεκτονική Στοά
Βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στη δημοσιότητα από την έκρηξη που σημειώθηκε την Πέμπτη (14/7) στην Τεκτονική Στοά στην οδό Αχαρνών.

Βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στη δημοσιότητα από την έκρηξη που σημειώθηκε την Πέμπτη (14/7) στην Τεκτονική Στοά στην οδό Αχαρνών.

Τα αποκλειστικά πλάνα τη στιγμή της έκρηξης κατέγραψε κάμερα που είναι εγκατεστημένη στο σημείο και δημοσιεύτηκαν στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Τεκτονική Στοά Αχαρνών: Ο δράστης φορούσε περούκα

Στο σημείο όπου σημειώθηκε η έκρηξη, υπάρχουν πολλές κάμερες που μπορούν να αξιοποιήσουν οι Αρχές, προκειμένου να ταυτοποιήσουν τον δράστη. Σε ένα από αυτά, μάλιστα, φαίνεται ο δράστης που φορούσε περούκα να διαφεύγει από το σημείο και να κατευθύνεται προς την οδό Αχαρνών. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, που προέρχονται από την κρατική ασφάλεια, ο δράστης φορούσε περούκα, γεγονός που σημαίνει ότι μεταμφιέστηκε προτού προβεί στη σχετική ενέργεια. Αυτό που αξίζει να αναφερθεί από την ανάλυση των εκρηκτικών μηχανισμών από το κλιμάκιο της ΤΕΕΜ, προέκυψε ότι ήταν μικρής ισχύος, καθώς αποτελούταν από κροτίδες, εύφλεκτο υγρό και άλλα υλικά.

Το κλιμάκιο του ΤΕΕΜ που μετέβη στο σημείο εντόπισε και ένα ξύλινο κουτί, που όπως αποδείχτηκε ήταν και αυτό αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός και το οποίο εξουδετέρωσαν με ελεγχόμενη έκρηξη. Σημειώνεται ότι ο άγνωστος που τηλεφώνησε στις 06:00 στο 112 δεν ανέφερε την ώρα που επρόκειτο να γίνει η έκρηξη και το μόνο που είπε ήταν η διεύθυνση που είχε τοποθετηθεί ο μηχανισμός και ζήτησε με έμφαση: «εκκενώστε, εκκενώστε, εκκενώστε».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΗΠΑ: Ενίσχυση των παραδόσεων όπλων στην Ταϊβάν ζητά ο επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων

ΟΣΕ: Αυξάνεται στα 75 εκατ. ευρώ η χρηματοδότηση για αναβάθμιση του δικτύου

«Στοπ» σε όλα τα «πολιτιστικά προϊόντα» στη ρωσική γλώσσα από το Κίεβο

gazzetta
gazzetta reader insider insider