Ανείπωτη θλίψη στο «τελευταίο αντίο» για τον Μιχάλη Κατσουρή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ανείπωτη θλίψη στο «τελευταίο αντίο» για τον Μιχάλη Κατσουρή
Το «τελευταίο αντίο» στον άτυχο 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή, φίλαθλο της ΑΕΚ, που δολοφονήθηκε στα αιματηρά επεισόδια της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια από Κροάτες χούλιγκαν, δίνουν συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου στην Ελευσίνα.

Σε κλίμα οδύνης κηδεύθηκε στον στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στην Ελευσίνα, ο Μιχάλης Κατσούρης, που δολοφονήθηκε στα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας μετά την επίθεση χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η οικογένεια, οι συγγενείς, οι φίλοι του και σύσσωμη η ΑΕΚ είπαν το τελευταίο «αντίο» στον 29χρονο φίλαθλο ενώ άπαντες απαιτούν τον άμεσο εντοπισμό και την τιμωρία του δολοφόνου του 29χρονου.

«Πού σε πηγαίνουν παιδάκι μου;» φώναξε η τραγική μητέρα του, όταν το φέρετρο έβγαινε από την εκκλησία με τους παρευρισκόμενους να ξεσπούν σε χειροκροτήματα. Η νεκροφόρα που μετέφερε τη σορό του 29χρονου είχε κιτρινόμαυρες κορδέλες και κασκόλ της Original ενώ οι συγκεντρωμένοι κρατούσαν κίτρινα τριαντάφυλλα.

Στεφάνι στη μνήμη του Μιχάλη έστειλαν - μεταξύ άλλων - πολλοί σύνδεσμοι οπαδών, διοικήσεις ομάδων καθώς και οι οργανωμένοι οπαδοί της Μαρσέιγ με τους οποίους είναι αδελφοποιημένοι οι οπαδοί της ΑΕΚ.

Το μήνυμα της οικογένειας

Η οικογένεια του Μιχάλη, με μήνυμά της, κάλεσε τον κόσμο να κάνει δωρεές υπέρ του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ» στη μνήμη του 29χρονου. «Ο Μιχάλης μας ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο που βοήθησε με αυτοθυσία στις φωτιές, βοηθούσε άστεγους και είχε μεγάλη πίστη στο Θεό. Γι' αυτό η οικογένεια του, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για μικρά παιδιά, υπέρ του Σωματείου "ΕΛΠΙΔΑ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ" στη μνήμη του αδικοχαμένου μας» ανέφερε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

H ΔΕΗ Ανανεώσιμες επελέγη για την εγκατάσταση και λειτουργία σταθμών αποθήκευσης ενέργειας ισχύος 98 MW

ΗΠΑ: Τι «βλέπουν» οι Αμερικανοί για την πορεία του πληθωρισμού - Υποχώρησε το καταναλωτικό κλίμα

Πετρέλαιο: Αναδιπλώνονται οι διεθνείς αναλυτές – Οι τιμές το επόμενο εξάμηνο

gazzetta
gazzetta reader insider insider