Λάρισα: Εφιάλτης δίχως τέλος- 112 για να εκκενωθεί το Ομορφοχώρι του Κιλελέρ και για ετοιμότητα σε 35 χωριά

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Λάρισα: Εφιάλτης δίχως τέλος- 112 για να εκκενωθεί το Ομορφοχώρι του Κιλελέρ και για ετοιμότητα σε 35 χωριά
Σε ετοιμότητα για εκκένωση βρίσκονται οι κάτοικοι σε Κάτω Ραψάνη, Τέμπη, Ιτέα, Γόννοι, Μακρυχώρι και Ευαγγελισμός, μετά από μήνυμα του 112.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 18:32

Χωρίς τέλος είναι το δράμα στον Θεσσαλικό κάμπο. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία με μήνυμα της μέσω του 112, έστειλε εντολή εκκένωσης στους κατοίκους του Ομορφοχωρίου στην περιοχή του Κιλελέρ και να προχωρήσουν προς προς τον Πλατύκαμπο Λάρισας λόγω έντονων πλημμυρικών φαινομένων που πλήττουν την περιοχή. Παράλληλα με μηνύματα από το 112 έχουν τεθεί σε κατάσταση ετοιμότητας 35 χωριά, καθώς η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Θεσσαλία: Αγωνιώδεις προσπάθειες διάσωσης των εγκλωβισμένων - Βιβλική καταστροφή στα χωριά της Καρδίτσας

Παραμείνετε σε ετοιμότητα

Μήνυμα από το «112» έλαβαν αρχικά οι κάτοικοι σε Κάτω Ραψάνη, Τέμπη, Ιτέα, Γόννοι, Μακρυχώρι, Ευαγγελισμός να είναι σε ετοιμότητα λόγω κινδύνου πλημμυρικών φαινομένων.

«Αν βρίσκεστε στις περιοχές Κάτω Ραψάνη, Τέμπη, Ιτέα, Γόννοι, Μακρυχώρι, Ευαγγελισμός παραμείνετε σε ετοιμότητα λόγω κινδύνου πλημμυρικών φαινομένων. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών» αναφέρει το μήνυμα του «112», που καλεί τους κατοίκους να είναι έτοιμοι να αναχωρήσουν αν υπάρξει επιδείνωση της κατάστασης.

Λίγα λεπτά αργότερα εστάλη μήνυμα 112 και στις περιοχές Μεσάγκαλα και Στόμιο, αλλά και σε Αναγέννηση, Μέλια, Μόδεστο, Πρόδρομο, Γλαύκη, Πλατύκαμπο, Ελευθέριο, Δήμητρα, Νεοχώρι, Νάματα, Καστρί, Κάτω Αμυγδαλή, Αλεξανδρινή, Παλαιόπυργο, Ομόλιο, Λουτρό, Κουλούρα. Όπως γίνεται αντιληπτό, η κατάσταση είναι κρίσιμη καθώς τα δεδομένα αλλάζουν με την ώρα, με την αγωνία να χτυπά «κόκκινο».

Ενδεικτικό της κρίσιμης κατάστασης, το γεγονός ότι ακολούθησε και άλλο μήνυμα από το 112, που έθετε σε ετοιμότητα τους κάτοικους στα χωριά Ριζόμυλος, Στεφανοβίκειο, Αρμένιο, Σωτήριο, Κόκκινες, Νίκη, Αχίλειο, Λοφίσκος, Καλαμάκι και Μελισσά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider