Γαλλία: Νέες εκκενώσεις αεροδρομίων, μετά το χθεσινό μπαράζ απειλών για βόμβα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γαλλία: Νέες εκκενώσεις αεροδρομίων, μετά το χθεσινό μπαράζ απειλών για βόμβα
Συναγερμός σήμανε ξανά στη Γαλλία, με μια σειρά από αεροδρόμια της χώρας να εκκενώνονται, μετά και το χθεσινό «μπαράζ» απειλών για βόμβα.

Τελευταία ενημέρωση 14:32

Συναγερμός σήμανε ξανά στη Γαλλία, με μια σειρά από αεροδρόμια της χώρας να εκκενώνονται, μετά και το χθεσινό «μπαράζ» απειλών για βόμβα που οδήγησε στην ακύρωση 130 πτήσεων και σε σοβαρές καθυστερήσεις, όπως έγινε γνωστό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τα γαλλικά μέσα, για λόγους ασφαλείας εκκενώθηκαν τα αεροδρόμια σε Ναντ, Μονπελιέ, Μπορντώ, Λιλ, Μποβέ και Ταρμπ - Λουρντ. Πάντως, δεν έχει αποσαφηνιστεί ο ακριβής αριθμός των αεροδρομίων που έχουν εκκενωθεί.

Επίσης σύμφωνα με το Bloomberg, οι αστυνομικές Αρχές ανέφεραν ότι δέχθηκαν απειλές και για το αεροδρόμιο της Νίκαιας, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι εκκενώθηκε.

Όπως μεταδίδει η Le Figaro, σε επικοινωνία με το Γαλλικό Πρακτορείο, η Γενική Διεύθυνση Πολιτικής Αεροπορίας επιβεβαίωσε ότι «πολλά εθνικά αεροδρόμια, συμπεριλαμβανομένου αυτού της Νάντ, δέχθηκαν απειλές σήμερα το πρωί».

Είναι η δεύτερη ημέρα που αναστατώνεται η χώρα και ταλαιπωρούνται χιλιάδες ταξιδιώτες αφού χθες τουλάχιστον 10 αεροδρόμια εκκενώθηκαν, με τα περισσότερα να επαναλειτουργούν μετά από αρκετή ώρα, όταν ολοκληρώθηκε ο έλεγχος από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ο Μπάιντεν θα προσπαθήσει να συσπειρώσει τους Αμερικανούς ώστε να στηρίξουν Ισραήλ - Ουκρανία

Ισραηλινό «σφυροκόπημα» στη Γάζα: Νεκρά ηγετικά μέλη της Χαμάς - Πάνω από 5.200 τα θύματα του πολέμου

Κλιματική κρίση και ορυκτό αέριο στην Ελλάδα: Η ολοκληρωμένη νέα σειρά βίντεο από την Greenpeace

gazzetta
gazzetta reader insider insider