Αποκαταστάθηκε μερικώς η κυκλοφορία στη λεωφόρο Μεσογείων - Κλειστή η λεωφόρος ΝΑΤΟ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αποκαταστάθηκε μερικώς η κυκλοφορία στη λεωφόρο Μεσογείων - Κλειστή η λεωφόρος ΝΑΤΟ
Αποκαταστάθηκε μερικώς η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Μεσογείων στο ρέμα προς Αθήνα, καθώς άνοιξε η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Παραμένει κλειστή η λεωφόρος ΝΑΤΟ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Τελευταία ενημέρωση 22.35

Αποκαταστάθηκε μερικώς η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Μεσογείων στο ρέμα προς Αθήνα, καθώς άνοιξε η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ αναμένεται σύντομα να δοθούν και οι υπόλοιπες λωρίδες στην κυκλοφορία μετά τον καθαρισμό του οδοστρώματος.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν τις 9 το βράδυ, υπήρξε διακοπή της κυκλοφορίας, λόγω πυρκαγιών που έβαλαν Ρομά σε κάδους σκουπιδιών, διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο του 17χρονου στη Βοιωτία από πυροβολισμό αστυνομικού.

Αντίθετα, παραμένει κλειστή η λεωφόρος ΝΑΤΟ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το ύψος της περιφερειακής Αιγάλεω έως την οδό Αγίου Γεωργίου, καθώς και εκεί σημειώθηκαν επεισόδια από ομάδες Ρομά που άναψαν φωτιές και πέταξαν αντικείμενα σε αστυνομικές δυνάμεις. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, έχουν προσαχθεί τέσσερα άτομα.

Τέλος, αποκλιμακώθηκε η ένταση που υπήρχε νωρίτερα μεταξύ Ρομά και αστυνομικών στη συμβολή των οδών Λιοσίων και Μόρνου στο Μενίδι.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Διώξεις σε 17 συλληφθέντες για τις απάτες μέσω της επιστροφής του ΕΦΚ καυσίμων

Στον Εισαγγελέα ο αστυνομικός για τον θανάσιμο τραυματισμό 17χρονου Ρομά

gazzetta
gazzetta reader insider insider