Διάσημοι ηγέτες και προσωπικότητες στο AI-generated fashion show του Έλον Μασκ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Διάσημοι ηγέτες και προσωπικότητες στο AI-generated fashion show του Έλον Μασκ
Με την παγκόσμια πολιτική σκηνή να αλλάζει και τους ηγέτες βρίσκονται συνεχώς στο προσκήνιο, ο Έλον Μάσκ αποφάσισε να τους δώσει ακόμα λίγο χρόνο κάτω από τους προβολείς.

Με την παγκόσμια πολιτική σκηνή να αλλάζει και τους ηγέτες βρίσκονται συνεχώς στο προσκήνιο, ο Έλον Μασκ αποφάσισε να τους δώσει ακόμα λίγο χρόνο κάτω από τους προβολείς, για διαφορετικό λόγο αυτή τη φορά.

Ο ιδρυτής της Space X και κύριος μέτοχος του X -πρώην Twitter- μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του -και όχι μόνο- ένα AI-generated fashion show στο οποίο συμμετέχουν όλα τα «πρώτα ονόματα» της πολιτικής, της τεχνολογίας και φυσικά celebrities.

Η αλήθεια είναι πως ο Έλον Μασκ μας έκανε να χαμογελάσουμε και να διαβάσουμε πίσω από τα looks των «μοντέλων» στην Πασαρέλα της Δύναμης, όπως την ονόμασε.

Δεν είναι ο πρώτος που παίζει με το AI δημιουργώντας fake εικόνες, για χιουμοριστικούς λόγους. Στο παρακάτω βίντεο εμφανίζονται ο ίδιος ο Έλον Μασκ, ο Ντόναλντ Τραμπ (με τις αλυσίδες του), ο Πάπας Φραγκίσκος, η Κάμαλα Χάρις, η Χίλαρι Κλίντον, ο Πούτιν, ο Τζεφ Μπέζος, οΤζο Μπάιντεν (σε καροτσάκι του), ο Μπαράκ Ομπάμα (με τα περισσότερα looks), ο Μπιλ Γκέιτς (αγκαλιά με το μήνυμα του παγκόσμιου black out) και άλλους γνωστούς με μοδάτα σύνολα και δυναμικό περπάτημα.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr
Φωτογραφία: @associatedpress

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ο Αρνό είναι ο μεγαλύτερος «χαμένος» δισεκατομμυριούχος του 2024

Τεχνολογικό black out: Το Mea culpa της CrowdStrike - Σε ποιους δίνει δωροκάρτα 10 δολαρίων

Stellantis: Πτώση 48% στα έσοδα εξαμήνου λόγω αδύναμων πωλήσεων στις ΗΠΑ

gazzetta
gazzetta reader insider insider