Τεντόγλου: Μπορεί να κάνω και ρεκόρ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τεντόγλου: Μπορεί να κάνω και ρεκόρ
Ο Έλληνας πρωταθλητής του άλματος εις μήκος, είναι πανέτοιμος να αφήσει το ονοματεπώνυμο του με ανεξίτηλα γράμματα στα Ολυμπιακά χρονικά.

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι πανέτοιμος να αφήσει το ονοματεπώνυμο του με ανεξίτηλα γράμματα στα Ολυμπιακά χρονικά. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης του Τόκιο (2021) προκρίθηκε με χαρακτηριστική άνεση στον τελικό του άλματος εις μήκος των Ολυμπιακών Αγώνων, που διεξάγονται στο Παρίσι, καθώς στον προκριματικό χρειάσθηκε μόνο ένα άλμα στα οκτώ μέτρα και 32 εκατοστά, για να υπερβεί το όριο πρόκρισης, που ήταν 8.15μ.

Μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειας του, ο Τεντόγλου δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

«Ήταν προκριματικός, ήταν εύκολο για εμένα. Δεν έχω προβλήματα στους προκριματικούς, συνήθως. Επίσης έχω έρθει με πολλή αυτοπεποίθηση και πολύ έτοιμος για να κερδίσω. Γι' αυτό και ήμουν έτοιμος και στον προκριματικό. Δεν υπάρχει λόγος να χαραμίζεις προσπάθειες και να παλεύεις χωρίς λόγο. Δεν είχε πολύ καλό καιρό σήμερα, δεν πειράζει. Εγώ πηδάω οπουδήποτε, ό,τι ώρα και να είναι».

Ερ. Μια εντύπωση για τον κόσμο στο στάδιο:

«Ναι ήταν γεμάτο το στάδιο και ο κόσμος χειροκροτούσε όλα τα παιδιά. Μάλιστα ακούστηκε και μια μεγάλη κραυγή όταν έκανα εγώ το άλμα μου. Θα είναι σίγουρα ωραία και στον τελικό».

Ερ. Στον τελικό τι μπορούμε να περιμένουμε από εσένα;

«Ελπίζω να μας κάνει καλό καιρό και να μην έχει κόντρα άνεμο. Εχθές δεν ξέρω αν είδατε το τριπλούν γυναικών, ήταν χάλια. Μακάρι να έχει ήλιο και άπνοια. Για εμένα θα είναι τέλειο αυτό. Μπορεί μέχρι και ρεκόρ να κάνω».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider