Χορήγηση 4 προσβάσιμων λεωφορείων για τη μετακίνηση της Ελληνικής Παραολυμπιακής Αποστολής

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Χορήγηση 4 προσβάσιμων λεωφορείων για τη μετακίνηση της Ελληνικής Παραολυμπιακής Αποστολής
Mε στόχο τη διευκόλυνση της μετακίνησης της Ελληνικής Αποστολής στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Με ιδιαίτερη χαρά και αίσθημα ευθύνης, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις μεταφορές, Βασίλης Οικονόμου, ανταποκρίθηκε στο αίτημα της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής για τη διάθεση τεσσάρων προσβάσιμων λεωφορείων, με στόχο τη διευκόλυνση της μετακίνησης της Ελληνικής Αποστολής στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Η παραχώρηση αυτή έρχεται ως απάντηση στην ανάγκη της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής για αξιόπιστες και προσβάσιμες μεταφορές των αθλητών και των συνοδών τους εντός της Αττικής, στις 20 και 21 Αυγούστου 2024. Η Ο.ΣΥ. Α.Ε., η οποία έχει διαχρονικά σταθεί αρωγός στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις και ειδικά στην υποστήριξη της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας, συμμετέχει για ακόμη μία φορά ενεργά, προσφέροντας τη μεταφορά 50 ατόμων, εκ των οποίων οι 12 είναι χρήστες αναπηρικού αμαξιδίου.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αιτήματος της Επιτροπής, η Ο.ΣΥ. Α.Ε. θα διαθέσει τέσσερα λεωφορεία, εκ των οποίων τα δύο είναι ειδικά διαμορφωμένα για μεταφορά αμαξιδίων και τα άλλα δύο είναι ηλεκτρικά. Τα λεωφορεία αυτά, με τους οδηγούς της εταιρείας, θα εξυπηρετήσουν τη μεταφορά της αποστολής από και προς το Αεροδρόμιο Αθηνών και το ξενοδοχείο διαμονής, ενώ θα καλύψουν και τις ανάγκες μετακίνησης της ομάδας για την εκδήλωση παρουσίασής της, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 20 Αυγούστου 2024 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, με αφορμή τη χορήγηση των λεωφορείων, τόνισε τη σημασία της υποστήριξης των Ελλήνων Παραολυμπιονικών, αναγνωρίζοντας το παράδειγμα δύναμης, επιμονής και αριστείας που αποτελούν για όλη τη χώρα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider