Εξώδικο Λινού στον Πολάκη – Η απάντηση του ίδιου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εξώδικο Λινού στον Πολάκη – Η απάντηση του ίδιου
Εξώδικο στον Παύλο Πολάκη έστειλε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αθηνά Λινού για «ψευδείς και συκοφαντικές ανακοινώσεις» για την ίδια και για το Ινστιτούτο Prolepsis.

Εξώδικο στον Παύλο Πολάκη έστειλε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αθηνά Λινού για «ψευδείς και συκοφαντικές ανακοινώσεις» για την ίδια και για το Ινστιτούτο Prolepsis, σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε την Τρίτη στο Facebook.

Η Αθηνά Λινού καλεί τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων, εντός τριών εργάσιμων ημερών, «να ανακαλέσει και να απαλείψει από το διαδίκτυο όλες τις ψευδείς, συκοφαντικές και ιδιοτελείς αναφορές του προς το άτομό της και την Prolepsis».

Σε διαφορετική περίπτωση, δηλώνει ότι θα προσφύγει ενώπιον των αρμοδίων πολιτικών και ποινικών δικαστηρίων τόσο στην Ελλάδα όσο και σε κάθε χώρα του εξωτερικού, στην οποία έγιναν γνωστές οι συγκεκριμένες αναρτήσεις.

Τι απάντησε ο Παύλος Πολάκης

Άμεσα έδωσε την απάντησή του ο Πολάκης, δηλώνοντας πως δεν πρόκειται να πάρει λέξη πίσω από όσα στοιχεία ανέβασε και απο όσες αναρτήσεις έκανε.

«Αυτός που πρέπει να απολογηθεί είστε εσείς και η εταιρεία σας, που συνάπτει προγραμμάτιες που κρύβουν απευθείας ανάθεση, που δίνετε 320.000 ευρώ σε θυγατρική εταιρεία κέτερινγκ με μηδενικούς τζίρους και που μπαίνει μετά σε εκκαθάριση, που πληρώνεστε χωρίς να ελεγχθεί το ένταλμα από τον επίτροπο, που δεν υπάρχουν πουθενά τα στοιχεία των σχολείων και των παιδιών που δώσατε το δεκατιανό κτλ» σχολιάζει ο κ. Πολάκης και προσθέτει:

«Αν είχαμε εισαγγελείς σε αυτή τη χώρα θα σας είχε καλέσει ήδη! Περιμένω τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας την επόμενη βδομάδα και μετά θα κάνω εγώ αυτό που πρέπει».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Φωτοβολταϊκά: 920,5 MWp διασυνδέθηκαν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Ρωσία: Τον πυρηνικό σταθμό του Κουρσκ επισκέπτεται για αξιολόγηση ο γενικός διευθυντής του ΔΟΑΕ

Στα δικαστήρια για την απολογία του ο 44χρονος κατηγορούμενος για βιασμό 16χρονης στον Κολωνό

gazzetta
gazzetta reader insider insider