«Καλύτερη ιδιωτική τράπεζα στην Ελλάδα» για το 2018 η Alpha Bank

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Καλύτερη ιδιωτική τράπεζα στην Ελλάδα» για το 2018 η Alpha Bank
Η βράβευση έγινε από τις εκδόσεις PWM και The Banker του ομίλου Financial Times.

«Καλύτερη ιδιωτική τράπεζα στην Ελλάδα» (Best Private Bank in Greece) ανακηρύχθηκε η Alpha Bank για το 2018 από τις εκδόσεις PWM και The Banker του ομίλου Financial Times.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στις 7 Νοεμβρίου στο Λονδίνο, στο πλαίσιο των βραβείων Global Private Banking Awards 2018 που διοργανώνουν οι διεθνούς κύρους εκδόσεις. Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί αναγνώριση της σταθερά υψηλής ποιότητος των υπηρεσιών Private Banking (Alpha Private Bank), οι οποίες ανταποκρίνονται στους εξατομικευμένους στόχους και τις ανάγκες των Πελατών.

Παράλληλα, αναδεικνύεται η δέσμευση της Alpha Bank για ποιοτική εξυπηρέτηση, με την υιοθέτηση νέων τεχνολογιών στον τρόπο λειτουργίας των Υπηρεσιών διαχειρίσεως περιουσίας.

Εκ μέρους της Alpha Bank, στην τελετή παρέστησαν και παρέλαβαν το βραβείο οι κ.κ. Ιωάννης Μ. Εμίρης, Εντεταλμένος Γενικός ∆ιευθυντής Private and Investment Banking, Εμμανουήλ Αρζινός, ∆ιευθυντής ∆ιευθύνσεως Private Banking και Νικόλαος Πολύζος, Υποδιευθυντής ∆ιευθύνσεως Private Banking.

Τα εν λόγω βραβείο απονέμονται ετησίως για τις καλύτερες υπηρεσίες Private Banking, με βάση ποιοτικές και ποσοτικές πληροφορίες που συλλέγουν από Private Banks διεθνώς. Την αξιολόγηση των στοιχείων επιμελείται επιτροπή που απαρτίζεται από επαγγελματίες και ειδικούς στον τομέα διαχειρίσεως περιουσίας στην Ευρώπη, την Ασία και τις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider