Eβδομάδα υψηλής γαστρονομίας διοργανώνει και φέτος η Alpha Bank

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Eβδομάδα υψηλής γαστρονομίας διοργανώνει και φέτος η Alpha Bank
Θα προσφέρονται ειδικά διαμορφωμένα μενού, στις προκαθορισμένες τιμές των 15, 30 και 60 ευρώ.

Δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας σε 120 επιλεγμένα εστιατόρια θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει το αθηναϊκό κοινό, και φέτος, στο πλαίσιο της εβδομάδας Dine Athens Restaurant Week που διοργανώνει η Alpha Bank μεταξύ 28 Ιανουαρίου και 10 Φεβρουαρίου 2019.

Όσοι συμμετέχουν στη γαστρονομική εβδομάδα, η οποία διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά, θα έχουν δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε διαφορετικές κουζίνες, σε ειδικές τιμές και με επιπλέον προνόμια για τους κατόχους καρτών εκδόσεως Alpha Bank.

Συγκεκριμένα, θα προσφέρονται ειδικά διαμορφωμένα μενού, στις προκαθορισμένες τιμές των 15, 30 και 60 ευρώ για όλους, ενώ αποκλειστικά για τους κατόχους καρτών εκδόσεως Alpha Bank θα παρέχεται επιπλέον έκπτωση 10% στις παραπάνω τιμές.

Στο πλαίσιο του Dine Athens Restaurant Week περιλαμβάνονται επίσης διαφορετικά γαστρονομικά events, στα οποία οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να
συμμετάσχουν με ηλεκτρονική κράτηση και αγορά εισιτηρίου.

Από το 2016 που ξεκίνησε έως σήμερα η εβδομάδα γαστρονομίας της Alpha Bank, έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία, ενώ μόνο στην περσινή διοργάνωση συμμετείχαν περισσότερα από 20.000 άτομα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εστιατόρια που συμμετέχουν φέτος και τη διαδικασία κρατήσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν βρουν μέσω της ιστοσελίδας www.dineathens.gr.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider