Νέος CEO στην ΗSBC Ελλάδος ο Πίτερ Γιάτις

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέος CEO στην ΗSBC Ελλάδος ο Πίτερ Γιάτις
Ο νέος Πίτερ Γιάτις διαθέτει περισσότερα από 30 έτη διεθνούς εμπειρίας σε διάφορους τομείς του τραπεζικού κλάδου.

Ο Πίτερ Γιάτις αναλαμβάνει νέος διευθύνων σύμβουλος στην ΗSBC Ελλάδος από σήμερα, 28 Ιανουαρίου 2019.

Ο Γιάτις διαδέχεται τον Στιβ Μπάνερ, ο οποίος ύστερα από 4,5 χρόνια στην Ελλάδα ανέλαβε καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στην HSBC Βερμούδων.

Ο νέος CEO διαθέτει περισσότερα από 30 έτη διεθνούς εμπειρίας σε διάφορους τομείς του τραπεζικού κλάδου όπως η Λιανική Τραπεζική, η Επιχειρηματική Τραπεζική, το Private Banking και η Στρατηγική. Έρχεται στην Ελλάδα από το Λονδίνο, όπου διατηρούσε στρατηγικό ρόλο στον τομέα Global Banking and Markets της Τράπεζας. Προηγουμένως, διατέλεσε για τέσσερα χρόνια CEO της HSBC Λιβάνου.

«Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον Στιβ Μπάνερ, για το επίπεδο της ηγεσίας που επέδειξε κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων χρόνων για την ελληνική οικονομία διασφαλίζοντας ότι η HSBC παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες προς τους πελάτες της», δήλωσε ο Κρις Ντέιβις, CEO της HSBC International.

«Το γεγονός ότι αναλαμβάνω CEO της HSBC Ελλάδας με τιμά ιδιαίτερα και ανυπομονώ να συνεργαστώ με την εξαιρετική ομάδα που υπάρχει στη χώρα, προκειμένου να ικανοποιήσουμε σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό τις ανάγκες των πελατών μας σε αυτή τη σημαντική ευρωπαϊκή αγορά», δήλωσε με τη σειρά του ο κ. Γιάτις.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider