Τι αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της Eurobank

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τι αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της Eurobank
Συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη 24 Ιουλίου η Τακτική Γενική Συνέλευση της Eurobank.

Σιγουριά για την έγκαιρη υλοποίηση του σχεδίου μετασχηματισμού της Eurobank εξέπεμψε από το βήμα της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Eurobank, που συνεδρίασε στις 24 Ιουλίου 2019, ο διευθύνων σύμβουλος Φωκίων Καραβίας.

Παράλληλα πάρθηκαν και αποφάσεις σχετικά με την πορεία της τράπεζας.

Συγκεκριμένα η Γενική Συνέλευση:

1. Ενέκρινε τις Ετήσιες και Ενοποιημένες Χρηματοοικονομικές Καταστάσεις της χρήσεως 2018 καθώς και τις σχετικές εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών.

2. Ενέκρινε τη συνολική διαχείριση για τη χρήση 2018 καθώς και την απαλλαγή των Ελεγκτών για τη χρήση 2018.

3. Ενέκρινε την εκλογή της εταιρείας «KPMG Ορκωτοί Ελεγκτές Ανώνυμη Εταιρεία» (KPMG) ως τακτικού ελεγκτή των Ετήσιων και Ενοποιημένων Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων της Τράπεζας για τη χρήση 2019 καθώς και τη σχετική αμοιβή της, η οποία θα ανέλθει σε 1,1 εκατ ευρώ.

4. Ενέκρινε την Πολιτική Αποδοχών για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους Γενικούς Διευθυντές της Τράπεζας, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στα άρθρα 110 και 111 του ν. 4548/2018.

5. Ενέκρινε τις αμοιβές που καταβλήθηκαν σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κατά τη χρήση 2018, σύμφωνα με την απόφαση της προηγούμενης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, και την προκαταβολή αμοιβών σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2019.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider