Συγκροτήθηκε το νέο ΔΣ της ΔΕΠΑ

Πένη Χαλάτση
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συγκροτήθηκε το νέο ΔΣ της ΔΕΠΑ
Καθήκοντα αναλαμβάνει η νέα ηγεσία της ΔΕΠΑ.

Συγκροτήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΠΑ με τον κ. Κωνσταντίνο Ξιφαρά να αναλαμβάνει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου και τον κ. Γιάννη Παπαδόπουλο τη θέση του προέδρου. Καθήκοντα αντιπροέδρου αναλαμβάνει ο κ. Κώστας Ανδριοσόπουλος.

Ο κ. Γιάννης Παπαδόπουλος ήταν partner της EOS Capital Partners, μιας από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες διαχείρισης private equity funds.

Ο νέος επικεφαλής της ΔΕΠΑ, Κωνσταντίνος Ξιφαράς, αντικαθιστά τον μεταβατικό πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, κ. Βελισσάριο Δότση και και είναι αναπληρωτής γενικός γραμματέας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος ενώ έχει διατελέσει διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΣΦΑ.

Ο κ. Κώστας Ανδριοσόπουλος είχε διατελέσει και στο παρελθόν αντιπρόεδρος της ΔΕΠΑ, είναι Διευθυντής στο Ερευνητικό Κέντρο Ενεργειακής Διοίκησης στο ESCP Europe Business School του Λονδίνου, όπου και κατέχει την έδρα καθηγητή Χρηματοοικονομικών και Ενεργειακής Οικονομίας, καθώς επίσης και Πρόεδρος της Ελληνικής Δεξαμενής Σκέψης για την Ενεργειακή Οικονομία (Hellenic Association for Energy Economics).

Η νέα ηγεσία θα κληθεί να αντιμετωπίσει σειρά θεμάτων όπως είναι η ιδιωτικοποίηση, οι προκλήσεις από το άνοιγμα της αγοράς φυσικού αερίου, τα μεγάλα έργα υποδομών (αγωγοί κλπ), τα εργασιακά κλπ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider