Κλείνει το Golden Hall λόγω κορονοϊού

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κλείνει το Golden Hall λόγω κορονοϊού
«Ρολά» κατεβάζει και το Golden Hall για να προχωρήσει σε απολύμανση, στα πλαίσια των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.

Κλειστό θα παραμείνει για ένα μικρό χρονικό διάστημα το εμπορικό κατάστημα Galden Hall, μετά τον εντοπισμό κρούσματος κοροναϊού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι της Παρασκευής οι εργαζόμενοι και οι πελάτες του εμπορικού κέντρου στο Μαρούσι έλαβαν την εντολή να απομακρυνθούν από τις εγκαταστάσεις του Golden Hall, για προληπτικούς λόγους, καθώς, εντοπίστηκε ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού.

Προληπτική εκκένωση

Η εταιρεία που διαχειρίζεται το Golden Hall αποφάσισε να κλείσει το γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, προκειμένου να γίνουν όλα όσα προβλέπονται από το πρωτόκολλο για τα μέτρα προστασίας.

«Κατόπιν σχετικής ενημέρωσης που λάβαμε πριν λίγο, κρούσμα θετικό στον ιό COVID – 19 φέρεται να έχει επισκεφθεί το Εμπορικό και Ψυχαγωγικό Κέντρο 'Golden Hall'.

Άμεση προτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια τόσο των εργαζομένων όσο και των επισκεπτών στα εμπορικά μας κέντρα. Με γνώμονα αυτό προχωρήσαμε σε άμεση εκκένωση του Εμπορικού και Ψυχαγωγικού Κέντρου 'Golden Hall'. Παράλληλα το συντομότερο δυνατόν και σε συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές, θα σας ενημερώσουμε για τις επόμενες κινήσεις μας σε όλα μας τα Εμπορικά Κέντρα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider