Μαγειρίτσα και αρνάκι με delivery

Ρομίνα Νικηφόρου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μαγειρίτσα και αρνάκι με delivery
Ταβέρνες σε ολόκληρη την Ελλάδα κάνουν παραδόσεις κατ' οίκον το βράδυ της Ανάστασης και την Κυριακή του Πάσχα.

Στις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν το φετινό Πάσχα προσαρμόζονται αρκετά καταστήματα εστίασης που παραμένουν ακόμη ανοιχτά και τα οποία, με υπηρεσίες delivery παραδίδουν τα παραδοσιακά φαγητά των ημερών στα σπίτια των καταναλωτών.

Ακόμη και ταβέρνες οι οποίες μέχρι σήμερα δεν διέθεταν υπηρεσίες για παραδόσεις κατ΄οίκον, μετά την πανδημία του κορονοϊού και το κλείσιμο των καταστημάτων άρχισαν να κάνουν delivery προκειμένου να συνεχίσουν να λειτουργούν.

Έτσι και τις μέρες του Πάσχα αρκετοί ιδιοκτήτες αποφάσισαν να κρατήσουν ανοιχτά τα καταστήματα τους και να παραδίδουν μαγειρίτσα το βράδυ της Ανάστασης και αρνί στη σούβλα ανήμερα το Πάσχα, στους καταναλωτές που θα γιορτάσουν φέτος το Πάσχα στο σπίτι.

Εκτός από την Αττική που μπορεί κανείς να βρει σχεδόν σε όλες τις περιοχές και στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν ταβέρνες θα μείνουν ανοιχτές το βράδυ της Ανάστασης όπως και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Με παραγγελίες

Κάποια καταστήματα δίνουν παράλληλα τη δυνατότητα στους πελάτες τους, κατόπιν συνεννόησης να φέρουν τα ταψιά τους για ψήσιμο ή αρνάκι για τη σούβλα, αφού δεν θα έχουν μπορέσουν να σουβλίσουν οι ίδιοι.

Οι παραγγελίες γίνονται είτε τηλεφωνικά είτε από τις σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς αρκετές επιχειρήσεις επιλέγουν όλο αυτό το διάστημα που παραμένουν κλειστά τα καταστήματα, να ενημερώνουν σχεδόν καθημερινά, μέσω Facebook ή Ιnstagram τους πελάτες τους, για τα μενού και τις δυνατότητες που τους παρέχουν.

Στις περισσότερες περιπτώσεις οι παραγγελίες ειδικά για την Κυριακή του Πάσχα έχουν ήδη γίνει από τις προηγούμενες μέρες καθώς υπήρχε αυξημένο ενδιαφέρον των καταναλωτών και περιορισμένες δυνατότητες λόγω των συνθηκών από τα καταστήματα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider