Χορηγία 20 οχημάτων προς το Πυροσβεστικό Σώμα από την Παπαστράτος

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Χορηγία 20 οχημάτων προς το Πυροσβεστικό Σώμα από την Παπαστράτος
«Εμπιστευόμαστε το θάρρος τους, στηρίζουμε τις δυνάμεις τους, συμβάλλουμε έμπρακτα στην προσπάθεια τους #prostokalytero» έγραψε η Παπαστράτος στα κοινωνικά δίκτυα, σχετικά με τη δωρεά.

Συνολικά 20 πυροσβεστικά οχήματα παρέδωσε στον Αρχηγό της Πυροσβεστικής η εταιρεία Παπαστράτος, για τη στήριξη του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», κατά την οποία παραδόθηκε η σημαντική δωρεά πυροσβεστικών οχημάτων από την εταιρεία Παπαστράτος στο Πυροσβεστικό Σώμα.

«Εμπιστευόμαστε το θάρρος τους, στηρίζουμε τις δυνάμεις τους, συμβάλλουμε έμπρακτα στην προσπάθεια τους #prostokalytero» έγραψε η Παπαστράτος στα κοινωνικά δίκτυα, σχετικά με τη δωρεά και ανακοίνωσε πως ενισχύει το Πυροσβεστικό Σώμα με 20 υδροφόρα οχήματα 4x4, αξίας 1 εκ. ευρώ.

«Η συγκεκριμένη προσφορά έρχεται στην πιο κατάλληλη στιγμή»

«Δεν είναι τυχαία η αγάπη των πολιτών για τον Έλληνα πυροσβέστη», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του στην ειδική τελετή παραλαβής των 20 πυροσβεστικών οχημάτων, και τόνισε πως η συγκεκριμένη προσφορά έρχεται στην πιο κατάλληλη στιγμή.

Ο κ. Μητσοτάκης αποκάλεσε τη δωρεά της Παπαστράτος «χαρακτηριστικό παράδειγμα γόνιμης σύμπλευσης του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και του εθελοντισμού». Μάλιστα, αναφερόμενος στις συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που εκδηλώθηκαν κατά τη διάρκεια της πρόσφατης πανδημίας, υπογράμμισε ότι «ήταν ένα από τα όπλα που μας οδήγησαν στην πρώτη νικηφόρα μάχη».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider