Σε Ελλάδα και Ευρώπη τα ακίνητα της Μαρινόπουλος

Δήμητρα Μάρκου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σε Ελλάδα και Ευρώπη τα ακίνητα της Μαρινόπουλος

Μακριά από την πραγματικότητα είναι όσα δημοσιεύτηκαν για τα ακίνητα της Μαρινόπουλος αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία που εκδόθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 30 Ιουνίου ,υποστηρίζοντας ότι δεν ισχύουν όσα γραφτήκαν στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο αναφορικά με το χαρτοφυλάκιο ακινήτων της εταιρείας .

«Η εταιρεία δηλώνει κατηγορηματικά ότι πρόκειται για ψευδείς δηλώσεις που έρχονται σε μια κρίσιμη στιγμή για την εταιρεία, τους εργαζομένους και τους προμηθευτές.

Πέρα από τα ιδιόκτητα ακίνητα που διαθέτει η Μαρινόπουλος, το χαρτοφυλάκιο της είναι διανεμημένο σε μια σειρά ευρωπαϊκών και ελληνικών εταιρειών διαχείρισης ακινήτων». Όπως μάλιστα επισημαίνεται στην ανακοίνωση της εταιρείας ο καταγγέλλων καταδικάστηκε πρόσφατα για συκοφαντική δυσφήμηση κατά της Μαρινόπουλος, από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 1406 απόφαση που εκδόθηκε στις 27/6/2016

Την ίδια ώρα με επιστολή της η εταιρία Σκλαβενίτης προς τους νομικούς εκπροσώπους της Μαρινόπουλος εκφράζει πρόθεση της να συμμετάσχει στο σχέδιο αναδιάρθρωσης της εταιρίας εφόσον συντρέξουν κάποιες προϋποθέσεις.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες η ενδεχόμενη συμμετοχή της Σκλαβενίτης θα εξαρτηθεί από τις αμοιβαίες εγγυήσεις που θα δώσουν οι εμπλεκόμενες τράπεζες και η εταιρεία Μαρινόπουλος για ένα βιώσιμο σχέδιο αναδιάρθρωσης.

Η εταιρεία Σκλαβενίτης είχε καταθέσει σχέδιο το οποίο όμως δεν προχώρησε πριν από περίπου ένα εξάμηνο . Ωστόσο όλα αναμένεται να κριθούν από την απόφαση του δικαστηρίου την αύριο Παρασκευή για την προσωρινή διαταγή ένταξης στο άρθρο 99 της Μαρινόπουλος αλλά και οι εξελίξεις αναφορικά με το ενδεχόμενο ύψος του κουρέματος των οφειλών σε προμηθευτές που φτάνουν τα 2 δισεκατομμύρια ευρώ περίπου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider