H Alpha Bank γιορτάζει 10 χρόνια Bonus

Viber Whatsapp Μοιράσου το
H Alpha Bank γιορτάζει 10 χρόνια Bonus

Το πρόγραμμα Bonus της Alpha Bank γιορτάζει τα 10 χρόνια του και κάθε μήνα εξασφαλίζει εκπλήξεις και επιπλέον δώρα και υπηρεσίες από Bonus Συνεργάτες, ξεκίνησε ήδη από τον Ιούνιο με τον Κωτσόβολο, συνεχίζει με τη Vodafone και τα Hondos Center κατά τον Ιούλιο, ενώ έχει προγραμματιστεί ενδιαφέρουσα συνέχεια μέχρι το τέλος του έτους.

Ο πελάτης σε κάθε συναλλαγή του σε ένα από τα 4.000 συνεργαζόμενα καταστήματα συμμετέχει σε αυτόματη κλήρωση και ενημερώνεται τη στιγμή της συναλλαγής του, από την απόδειξη, αν είναι ένας από τους εκατοντάδες τυχερούς των μεγάλων δώρων.

Τo πρόγραμμα Bonus σε αυτά τα 10 χρόνια είχε περισσότερους από 1 εκατομμύριο πελάτες που έκαναν 4.500.000 εξαργυρώσεις. Διαθέτει μια σειρά σημαντικών στρατηγικών συνεργατών: AB Βασιλόπουλος, Aegean, BP, Vodafone, notosgalleries, HERTZ, AXA Ασφαλιστική, Hondos Center, Κωτσόβολος.

Το πρόγραμμα διαθέτει επίσης και πληθώρα «μικρότερων» - ως προς τη συλλογή των πόντων, (€1=2 Bonus πόντους) – συνεργατών με παρουσία σε όλη την Ελλάδα: Καλογήρου, Intersport, ΙΚΕΑ, Pizza Hut, Odeon Cinemas, T.G.I. Friday's, Advance Pharmacies, ΛΗΤΩ, TOUS, Laura Ashley, The Body Shop, Autovision, Cellier, Kiosky's, GANT, Lacoste, L'Occitane, EYΡΩΙΑΤΡΙΚΗ, Zoulovits, κ.α.

Σημειώνεται ότι στο πρόγραμμα Bonus υπάρχει η δυνατότητα συλλογής πόντων από παντού και όχι μόνο από τη χρήση των καρτών σε κάθε συναλλαγή στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αλλά και από άλλα προϊόντα της τραπεζικής σχέσης (προθεσμιακή με Bonus, στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια, προϊόντα bancassurance).

Μάλιστα το πρόγραμμα προσφέρει στους πελάτες της Alpha Bank την ευελιξία του να μπορούν να εξαργυρώνουν τους πόντους τους όποτε και όπου επιθυμούν, μεγιστοποιώντας κάθε φορά το όφελος, ανάλογα με την προσφορά και τις ανάγκες τους σε 4.000 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider