Alpha Bank: Στα 2 ευρώ η μετοχή μετά το reverse split

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Alpha Bank: Στα 2 ευρώ η μετοχή μετά το reverse split

Στα 0,04 ευρώ ανά μετοχή ή 2 ευρώ ανά μετοχή μετά το reverse split των υφιστάμενων μετοχών της με αναλογία 50 προς 1 διαμορφώνεται η τιμή διάθεσης της μετοχής της Alpha Bank, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η τράπεζα.

Αρχική Ημερομηνία Διακανονισμού Μετοχών για τις Προτάσεις Ανταλλαγής θα είναι η 24η Νοεμβρίου 2015. Η καταβολή του Ανταλλάγματος σε Μετοχές στους Κατόχους Αποδείξεων που επέλεξαν την Επιλογή 2 θα πραγματοποιηθεί την ή περίπου την 1η Δεκεμβρίου 2015, ημερομηνία, κατά την οποία οι Κοινές Μετοχές, που εκδίδονται στα πλαίσια της διάθεσης μετοχών μέσω βιβλίου προσφορών προς θεσμικούς επενδυτές (αλλά και στα πλαίσια των Προτάσεων Ανταλλαγής), θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των θεσμικών επενδυτών που συμμετείχαν στην εν λόγω διάθεση Κοινών Μετοχών. Η ίδια ημερομηνία αποτελεί και την ημερομηνία έναρξης της Περιόδου Επαναπώλησης Επιλογής 3 [Option 3 Resale Period].

Στην ίδια ανακοίνωση, η τράπεζα ενημερώνει ότι οι συνελεύσεις των ομολογιούχων που έλαβαν χώρα στις 19 Νοεμβρίου δεν είχαν απαρτία και ως εκ τούτου δεν έλαβαν έκτακτες αποφάσεις.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider