Μειοψηφικό ποσοστό συμμετοχής στη βρετανική Mintus, απέκτησε η Eurobank

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μειοψηφικό ποσοστό συμμετοχής στη βρετανική Mintus, απέκτησε η Eurobank
Μέσω της100% θυγατρικής της Eurobank Asset Management ΑΕΔΑΚ.

Η Eurobank Asset Management ΑΕΔΑΚ, 100% θυγατρική της Eurobank, ανακοίνωσε, ότι απέκτησε μειοψηφικό ποσοστό συμμετοχής στην εταιρεία Mintus Group Limited (Mintus) με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η συμμετοχή σηματοδοτεί τη θετική αξιολόγηση του Ομίλου της Mintus από την Eurobank Asset Management ΑΕΔΑΚ και αποτελεί το έναυσμα για περαιτέρω συνεργασία με στόχο την πρόσβαση σε εναλλακτικές κατηγορίες επενδύσεων παγκοσμίως. Αξιοποιώντας τις επιλογές που παρέχονται μέσω της πλατφόρμας εναλλακτικών επενδύσεων που λειτουργεί η θυγατρική της Mintus, Mintus Trading Limited η οποία εποπτεύεται από την FCA, η Eurobank Asset Management ΑΕΔΑΚ θα έχει πρόσβαση σε μια σειρά καινοτόμων εναλλακτικών επενδύσεων και προτάσεων, όπως η επένδυση σε έργα τέχνης και η ακίνητη περιουσία.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, μέσω των δυνατοτήτων της πλατφόρμας, η Eurobank Asset Management ΑΕΔΑΚ μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε τεχνολογικές λύσεις που προσφέρει η αξιοποίηση των δυνατοτήτων της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI), παρέχοντας στους πελάτες της αναβαθμισμένες ψηφιακές υπηρεσίες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ζαββός: Στο επίκεντρο της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας η πράσινη μετάβαση

gazzetta
gazzetta reader insider insider