CPI - Real Consulting: Διαψεύδουν δημοσίευμα περί συγχώνευσης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
CPI - Real Consulting: Διαψεύδουν δημοσίευμα περί συγχώνευσης
Σε διάψευση δημοσιεύματος που αναφέρεται σε σχεδιαζόμενη συγχώνευση της Real Consulting με τη CPI, προχώρησαν οι δύο εταιρείες.

Σε διάψευση δημοσιεύματος που αναφέρεται σε σχεδιαζόμενη συγχώνευση με τη CPI, προχώρησε η Real Consulting με σχετική ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα.

«Η ανώνυμη εταιρeία «REAL CONSULTING ΠΑΡΟΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ», διαψεύδει σημερινό δημοσίευμα του Τύπου περί συμμαχίας (συγχώνευσης) της με την εταιρεία CPI AE.

Η Εταιρεία, τηρούσα τις προβλεπόμενες από την ισχύουσα νομοθεσία υποχρεώσεις, διαβεβαιώνει ότι όταν συντρέχει γεγονός, η δημοσιοποίηση του οποίου αναμένεται εύλογα να επηρεάσει την αγορά των μετοχών της, προβαίνει η ίδια υπεύθυνα στη δημοσιοποίησή του».

Σε αντίστοιχη διάψευση προχώρησε από την πλευρά της και η CPI.

«Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία CPI ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Α.Ε. και το διακριτικό τίτλο ΣΠΙ (Εταιρεία), διαψεύδει δημοσίευμα του Τύπου το οποίο αναφέρει ότι η Εταιρία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την συμμαχία-συγχώνευσή της με τη Real Consulting.

Η Εταιρία, τηρούσα τις προβλεπόμενες από την ισχύουσα νομοθεσία υποχρεώσεις, διαβεβαιώνει ότι όταν συντρέχει γεγονός, η δημοσιοποίηση του οποίου αναμένεται εύλογα να επηρεάσει την αγορά των μετοχών της, προβαίνει η ίδια υπεύθυνα στη δημοσιοποίησή του».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Σκλαβενίτης: Ξεκινά η αξιοποίηση του πρώην εργοστασίου της Πίτσος στο Ρέντη

Δυναμική επέκταση δικτύου για τη Sinsay στην ελληνική αγορά - Πότε ανοίγουν τα νέα καταστήματα

Ενέργεια: Πώς θα εντοπιστούν οι στρατηγικοί κακοπληρωτές σε ρεύμα & αέριο – «Κρούσεις» για ρύθμιση παλαιών οφειλών

gazzetta
gazzetta reader insider insider