Motor Oil: Υπεγράφη το Συμφωνητικό Αγοραπωλησίας για τις μετοχές της Ηλέκτωρ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Motor Oil: Υπεγράφη το Συμφωνητικό Αγοραπωλησίας για τις μετοχές της Ηλέκτωρ
Υπεγράφη το Συμφωνητικό Αγοραπωλησίας (Share Purchase Agreement) για την απόκτηση των μετοχών της Ηλέκτωρ από την Motor Oil.

Υπεγράφη το Συμφωνητικό Αγοραπωλησίας (Share Purchase Agreement) μεταξύ της 100% θυγατρικής MANETIAL LIMITED (Αγοράστρια) και της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. (Πωλήτρια) για την απόκτηση 185.793 κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών εκδόσεως ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ και ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ κυριότητος ΕΛΛΑΚΤΩΡ, όπως ανακοίνωσε η Motor Oil έναντι συνολικού τιμήματος 114.731.111,11 ευρώ.

Σύμφωνα με την εισηγμένη, οι ως άνω 185.793 μετοχές εκδόσεως ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε. αντιστοιχούν σε ποσοστό 94,44% του ολοσχερώς καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εν λόγω εταιρείας. Η συναλλαγή τελεί υπό διάφορες αιρέσεις μεταξύ των οποίων, της έγκρισης της Επιτροπής Ανταγωνισμού και της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουλίου 2024.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως σε έτερη ανακοίνωση, η Motor Oil επισημαίνει πως στις 3 Ιουλίου 2024 προέβη σε αγορά 15.800 μετοχών της Εταιρείας συνολικής αξίας Ευρώ 365.650,00 (μέση τιμή κτήσης: 23,142 ευρώ ανά μετοχή). Ο συνολικός αριθμός ιδίων μετοχών που κατέχει η Εταιρεία ανέρχεται σε 2.564.195 που αντιστοιχεί σε ποσοστό 2,31% του μετοχικού της κεφαλαίου. Η μέση τιμή κτήσης των ιδίων μετοχών ανέρχεται σε Ευρώ 18,788 ανά μετοχή.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κορκίδης: Με καλούς οιωνούς ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις στην Αττική

10.000 νέοι μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών πριν την έναρξη του νέου σχολικού έτους

Καιρός: Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες – Έρχονται καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

gazzetta
gazzetta reader insider insider