Trump Media: Ράλι ως 60% μετά την απόπειρα δολοφονίας κατά Τραμπ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Trump Media: Ράλι ως 60% μετά την απόπειρα δολοφονίας κατά Τραμπ
Αύξηση πάνω από 50% σημείωσαν oι μετοχές της Trump Media στις προσυνεδριακές συναλλαγές τη Δευτέρα μετά την απόπειρα δολοφονίας του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ σε συγκέντρωση στην Πενσυλβάνια το Σάββατο.

Τελευταία ενημέρωση 22.30

Ράλι άνω του 30% σημειώνουν στις συναλλαγές της Δευτέρας στην Wall Street oι μετοχές της Trump Media, έπειτα από την απόπειρα δολοφονίας κατά του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ σε συγκέντρωση στην Πενσυλβάνια το Σάββατο, ενώ νωρίτερα μέσα στη συνεδρίαση είχαν βρεθεί ακόμα και στο +60%.

Όπως αναφέρει το CNBC, αναλυτές εκτιμούν ότι η απόπειρα δολοφονίας καθιστά πιο πιθανή τη νίκη του Τραμπ στις εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

«Τα γεγονότα του Σαββάτου, αν πετυχαίνουν κάτι, είναι να ενισχύσουν το σενάριο να κερδίσει ο Ντόναλντ Τραμπ τις εκλογές τον Νοέμβριο. Νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος που αντέδρασαν οι αγορές σήμερα», δήλωσε ο Rob Casey, συνεργάτης της Signum Global Advisors.

Η μετοχή της Trump Media, της μητρικής εταιρείας της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης Truth Social, παρουσιάζει αστάθεια σε όλη την εκλογική κούρσα. Μάλιστα, υποχώρησε σχεδόν 50% τις τρεις εβδομάδες μετά την καταδίκη του Τραμπ και για τις 34 κατηγορίες στην υπόθεση της Στόρμι Ντάνιελς.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Bitcoin: Ράλι 6% και υψηλά δύο εβδομάδων μετά την απόπειρα κατά του Τραμπ

ΧΑ: Αναζητεί σταθερότητα σε ένα εύθραυστο διεθνές σκηνικό

ΗΠΑ: Τα πάνω κάτω φέρνει η απόπειρα δολοφονίας Τραμπ - Η επόμενη μέρα και η αντίδραση των αγορών

gazzetta
gazzetta reader insider insider