BofA: Στα 25,54 δισ. δολ. τα έσοδα β' τριμήνου - Νίκησε τις προβλέψεις για κέρδη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
BofA: Στα 25,54 δισ. δολ. τα έσοδα β' τριμήνου - Νίκησε τις προβλέψεις για κέρδη
Καλύτερα των προβλέψεων ήταν τα κέρδη και τα έσοδα που πέτυχε η Bank of America (BofA) για το 2ο τρίμηνο, πριν από το «καμπανάκι» της Wall Street, με «μοχλό» την επενδυτική τραπεζική.

Καλύτερα των προβλέψεων ήταν τα κέρδη και τα έσοδα που πέτυχε η Bank of America (BofA) για το 2ο τρίμηνο, πριν από το «καμπανάκι» της Wall Street, με «μοχλό» την επενδυτική τραπεζική, αν και συγκριτικά με προηγούμενες περιόδους τα οικονομικά μεγέθη ήταν πιο αδύναμα.

Ειδικότερα, η αμερικανική τράπεζα ανακοίνωσε πως κέρδη 83 σεντς ανά μετοχή, έναντι πρόβλεψης για 80 σεντς/μετοχή, ενώ ο τζίρος της διαμορφώθηκε στα 25,54 δισ. δολάρια, ξεπερνώντας την εκτίμηση για 25,22 δισ. δολάρια.

Ωστόσο, τα κέρδη υποχώρησαν 6,9% σε σχέση με το α' τρίμηνο στα 6,9 δισ. δολ, καθώς τα καθαρά έσοδα από τόκους του χρηματοπιστωτικού κολοσσού μειώθηκαν εν μέσω υψηλότερων επιτοκίων, όπως ορθά προειδοποίησε ο CEO της BofA, Μπράιαν Μόινιχαν.

Τα συνολικά έσοδα αυξήθηκαν λιγότερο από 1% στα 25,54 δισ. δολάρια, ενώ τα καθαρά έσοδα από τόκους υποχώρησαν 3% στα 13,86 δισ. δολάρια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ανατροπή στη συνδρομητική: Cosmote TV – Nova προχωρούν στην από κοινού διάθεση αθλητικού περιεχομένου

Fast-Track to ACCA: Κοινή πρωτοβουλία ACCA, ΟΠΑ και ΕY Ελλάδος

Attica Bank: Μέχρι το τέλος της μέρας η «ετυμηγορία» της DBRS - Στις αρχές του Q4 η ΑΜΚ

gazzetta
gazzetta reader insider insider