Johnson & Johnson: Πάνω από τις προβλέψεις κέρδη και έσοδα στο β' τρίμηνο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Johnson & Johnson: Πάνω από τις προβλέψεις κέρδη και έσοδα στο β' τρίμηνο
Υψηλότερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα κέρδη και τα έσοδα για το β' τρίμηνο χρήσης της Johnson & Johnson, καθώς ο φαρμακευτικός κολοσσός έλαβε ώθηση από τις ισχυρές πωλήσεις δύο φαρμακευτικών προϊόντων της. 

Υψηλότερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα κέρδη και τα έσοδα για το β' τρίμηνο χρήσης της Johnson & Johnson, καθώς ο φαρμακευτικός κολοσσός έλαβε ώθηση από τις ισχυρές πωλήσεις δύο φαρμακευτικών προϊόντων της.

Πιο αναλυτικά, τα προσαρμοσμένα κέρδη ανήλθαν στα 2,82 δολάρια/μετοχή, τη στιγμή που οι αναλυτές ανέμεναν μία μέτρηση στα 2,70 δολάρια/μετοχή.

Την ίδια στιγμή, τα έσοδα διαμορφώθηκαν στα 22,4 δισ. δολάρια, υψηλότερα από την πρόβλεψη για έσοδα 22,3 δισ. δολαρίων. Οι πωλήσεις από τον τομέα της ιατρικής τεχνολογίας αυξήθηκαν στα 7,96 δισ. δολάρια, χαμηλότερα των εκτιμήσεων για 8,17 δισ. δολάρια.

Η Johnson & Johnson αναβάθμισε το guidance για το σύνολο του έτους, καθώς αναμένει πωλήσεις μεταξύ 89,2 – 89,6 δισ. δολαρίων, αυξημένες σε σχέση με την προηγούμενη πρόβλεψη για 88,7 – 89,1 δισ. δολάρια.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, σημαντική ώθηση στις επιδόσεις της για το προηγούμενο τρίμηνο έδωσαν τα φάρμακα Darzalex (κατά του πολλαπλού μυελώματος) και Stelara (για τη θεραπεία της ψωρίασης). Οι πωλήσεις του Darzalex ενισχύθηκαν κατά 18,4%, στα 2,88 δισ. δολάρια, ενώ οι πωλήσεις του Stelara ανήλθαν στα 2,89 δισ. δολάρια

Στον απόηχο των ανακοινώσεων, η μετοχή της J&J στις προσυνεδριακές συναλλαγές της Wall Street υποχωρούν οριακά κατά 0,18%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ASML: Κέρδη και πωλήσεις που ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις για το β' τρίμηνο

Adidas: Αναβαθμίζει το guidance του έτους μετά από ένα ισχυρό β' τρίμηνο

Bloomberg: Ο Τραμπ θέλει για ΥΠΟΙΚ τον Ντάιμον (JP Morgan) - Το μέλλον του Πάουελ στη Fed

gazzetta
gazzetta reader insider insider