Νέα εποχή για το hosting του Papaki

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα εποχή για το hosting του Papaki
Σε νέα συνεργασία με ευρωπαϊκό data center προχωρά το Papaki.

Σε νέα συνεργασία με ευρωπαϊκό data center προχωρά το Papaki, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες φιλοξενίας (Hosting) που παρέχει. Η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου βρίσκεται στον πυρήνα της φιλοσοφίας της Papaki ωστόσο, μέσα από αυτή την εξέλιξη θέτει ακόμα υψηλότερα τον πήχη στις αποδόσεις και την αξιοπιστία που παρέχει στους πελάτες της.

Νέα εποχή στο hosting

Το υπερσύγχρονο και με διεθνείς πιστοποιήσεις BRU1 data center της Digital Realty στις Βρυξέλλες θα φιλοξενήσει τις νέες υποδομές που εξοπλίζονται με ιδιόκτητους servers τελευταίας τεχνολογίας. Έτσι, διασφαλίζεται η ισχυρή και αποδοτική λειτουργία των υπηρεσιών που παρέχει.

Η διαχείριση του δικτύου μας γίνεται από την Combell η οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του ηγετικού ευρωπαϊκού ομίλου team.blue, μέλος του οποίου είναι και το Papaki.

Χαρακτηριστικά που κάνουν τη διαφορά:

- Dell servers και NetApp storage με NVMe δίσκους για ταχύτατη πρόσβαση και αποθήκευση δεδομένων,

- υψηλή διαθεσιμότητα των δεδομένων σε διάφορα επίπεδα (2Ν UPS redundacy και N+1 cooling redundancy) και δυνατότητα ανάκτησης (DR) σε διαφορετικό γεωγραφικά data center,

- εγγυημένο 99.999% data center uptime SLA,

- μοναδικές ταχύτητες με 100G διασύνδεση με το internet προστατευμένη από DDoS επιθέσεις,

- σύνδεση στο AMS-IX (Ιnternet Exchange), από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά δίκτυα ανταλλαγής διαδικτυακής κίνησης για άμεση και γρήγορη μεταφορά δεδομένων του hosting

- άμεση δικτυακή σύνδεση (peering) με τους μεγαλύτερους cloud providers και CDNs καθώς επίσης και με ελληνικούς παρόχους, όπως η OTEGlobe,
αυστηρή διαχείριση και προστασία δεδομένων και πλήρης συμμόρφωση με το GDPR,

- 100% ανανεώσιμη ενέργεια χωρίς εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Κορυφαίες υπηρεσίες hosting

Τα νέα χαρακτηριστικά είναι ήδη διαθέσιμα και οι πελάτες μπορούν να τα απολαμβάνουν στα πακέτα φιλοξενίας τους αναβαθμίζοντας την ψηφιακή τους παρουσία.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκταση των υποδομών μας με την προσθήκη ενός νέου, υπερσύγχρονου data center», δήλωσε ο Νίκος Στουιλούδης, Commercial Director στο Papaki.

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι «Με την επέκταση αυτή, είμαστε βέβαιοι ότι θα μπορέσουμε να καλύψουμε τις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας, για την δραστηριοποίηση των websites τους τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις που βελτιώνουν τις επιδόσεις του ηλεκτρονικού επιχειρείν, ελαχιστοποιώντας παράλληλα το περιβαλλοντικό αποτύπωμα».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

«Γλυκά» κέρδη για τα... γαλακτομπούρεκα Κοσμικόν

Οι business του Νίκου Καραμούζη στους κλάδους τροφίμων και ποτών

Ποια τεχνική εταιρεία «μπαίνει» στο οδικό έργο «Μπράλος – Άμφισσα» της ΑΒΑΞ 

gazzetta
gazzetta reader insider insider