Intracom: Πώληση του 27% της Κλουκίνας - Λάππας έναντι 11,1 εκατ. ευρώ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Intracom: Πώληση του 27% της Κλουκίνας - Λάππας έναντι 11,1 εκατ. ευρώ
Η πώληση έγινε στο πλαίσιο εισόδου νέων επενδυτών στην ΚΛΜ, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο μετοχικό κεφάλαιο της Intracom Properties μέσω συμμετοχής στην αποφασισθείσα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Την πώληση ποσοστού 27,614% που κατείχε άμεσα στην εταιρεία Κλουκίνας - Λάππας έναντι του ποσού των 11.106.255 ευρώ, ανακοίνωσε η Intracom Holdings.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εισηγμένης:

Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» και δ.τ. «INTRACOM HOLDINGS» (εφεξής η «Εταιρεία»), γνωστοποιεί την πώληση του ποσοστού (27,614%) που κατείχε (άμεσα) στην εταιρεία «Ι. ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ – Ι. ΛΑΠΠΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (δ.τ. «K.Λ.Μ. A.E.»), δηλ. των 11.106.255 Κοινών Ονομαστικών, μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχών της Κ.Λ.Μ. Α.Ε., έναντι συνολικού τιμήματος ποσού 11.106.255. ευρώ

Η εν λόγω πώληση έγινε στο πλαίσιο της από 29/05/2024 Ανακοίνωσης της Εταιρείας, για την είσοδο νέων επενδυτών στην Κ.Λ.Μ. Α.Ε., οι οποίοι επιπλέον θα συμμετάσχουν στο μετοχικό κεφάλαιο της INTRACOM PROPERTIES, μέσω συμμετοχής τους στην αποφασισθείσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά το ποσό των 25 εκατ. ευρώ, εκ του οποίου ποσό 11 εκατ. ευρώ θα καταβάλλει η μητρική INTRACOM HOLDINGS.

Μετά την ως άνω πώληση, η INTRACOM PROPERTIES, θυγατρική εταιρεία της INTRACOM HOLDINGS, παραμένει η βασική μέτοχος της Κ.Λ.Μ. Α.Ε. με ποσοστό συμμετοχής 60,115%, και ως έχει ανακοινωθεί, θα απορροφηθεί από την Κ.Λ.Μ. Α.Ε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΤΑΙΠΕΔ: Σε επενδύσεις (και όχι στο χρέος) το 50% των εσόδων αξιοποίησης λιμένων - Ο διευρυμένος ρόλος

Metlen: Ιστορικό ρεκόρ καθαρής κερδοφορίας στο 1ο εξάμηνο - Σταθερά σε τροχιά διεθνοποίησης και ανάπτυξης

Στήνεται ο νέος όμιλος στο ελαιόλαδο: «The Olive Legend Group», με πρόεδρο τον Νίκο Καραμούζη

gazzetta
gazzetta reader insider insider