Πάνω από τις προβλέψεις τα κέρδη της T-Mobile: Οι νέοι συνδρομητές ξεπέρασαν AT&T και Verizon

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πάνω από τις προβλέψεις τα κέρδη της T-Mobile: Οι νέοι συνδρομητές ξεπέρασαν AT&T και Verizon
Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών οι νέοι μηνιαίοι συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η T-Mobile,

Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών οι νέοι μηνιαίοι συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας το δεύτερο τρίμηνο, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η T-Mobile, κερδίζοντας τις επιδόσεις των ανταγωνιστών της.

Η μετοχή του κολοσσού των τηλεπικοινωνιών σημειώνουν άλμα 2,6% στις προσυνεδριακές συναλλαγές.

Η εταιρεία που εδρεύει στο Bellevue της Ουάσιγκτον ανέφερε 777.000 επιπλέον μηνιαίους συνδρομητές κινητής, με τους αναλυτές να αναμένουν 645.300, σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε το Bloomberg. Η T-Mobile αύξησε την πρόβλεψή της για συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας φέτος σε μεταξύ 5,4 και 5,7 εκατομμύρια, από 5,6 εκατομμύρια που ήταν η προηγούμενη εκτίμηση.

Η εταιρεία ανέφερε επίσης ότι τα προσαρμοσμένα κέρδη για το τρίμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου αυξήθηκαν 34% στα 2,49 δολάρια ανά μετοχή. Οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του FactSet ανέμεναν 2,28 δολάρια ανά μετοχή.

Τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 3% στα 19,77 δισ. δολάρια από 19,196 δισ. δολάρια το τρίμηνο του προηγούμενου έτους. Οι αναλυτές έβλεπαν να κυμαίνονται στα 19,608 δισ..

Τα έσοδα από τις ασύρματες υπηρεσίες αυξήθηκαν κατά 4% σε σχέση με το προηγούμενο έτος στα 16,4 δισ. δολάρια, ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών για 16,3 δισ. δολάρια.

Η Verizon Communications Inc., η Νο. 1 εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στις ΗΠΑ, ανέφερε την περασμένη εβδομάδα ότι πρόσθεσε 148.000 μηνιαίους πελάτες κινητής τηλεφωνίας το δεύτερο τρίμηνο, ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις. Η AT&T Inc. εξέπληξε επίσης την αγορά με 419.000 προσθήκες συνδρομητών.

Οι τρεις μεγάλες αμερικανικές εταιρείες τηλεπικοινωνιών έχουν εγκλωβιστεί σε μια έντονη μάχη για να εμποδίσουν τους πελάτες να στραφούν σε αντίπαλες πλατφόρμες, ενώ παράλληλα αναζητούν διαρκώς νέους συνδρομητές.

Η T-Mobile ανέφερε 406.000 νέους συνδρομητές όσο αφορά την broadband σύνδεση για υψηλές ταχύτητες Διαδικτύου, ξεπερνώντας τις προσδοκίες των αναλυτών για 400.700.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Νέος CEO στην Boeing - «Χαμηλές πτήσεις» στο β' τρίμηνο

CEO Delta Air Lines: Το black out CrowdStrike-Microsoft μας κόστισε 500 εκατ. δολάρια - Θα ζητήσουμε αποζημίωση

Reuters: Εξαίρεση της ASML από το αμερικανικό «μπλόκο» εξαγωγών τσιπ στην Κίνα - Ράλι για τη μετοχή

gazzetta
gazzetta reader insider insider