Νέα καταστήματα «Γρηγόρης» σε Κύπρο και Ρουμανία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα καταστήματα «Γρηγόρης» σε Κύπρο και Ρουμανία
Δύο νέα καταστήματα σε Κύπρο και Ρουμανία άνοιξε τον Αύγουστο η αλυσίδα «Γρηγόρης».

Δύο νέα καταστήματα σε Κύπρο και Ρουμανία άνοιξε τον Αύγουστο η αλυσίδα «Γρηγόρης». Συγκεκριμένα, το ένα κατάστημα άνοιξε στη Λάρνακα, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους, στη λεωφόρο Ελλάδας 76. Πρόκειται για το 5ο κατάστημα «Γρηγόρης» στην πόλη και το 9ο στην Κύπρο, το οποίο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, επιβεβαιώνει τη δυναμική ανάπτυξη του brand και τη σταδιακή εδραίωσή του στη χώρα σαν ένα μεγάλο ελληνικό franchise στον κλάδο του καφέ και του φαγητού.

Το άλλο κατάστημα άνοιξε στην καρδιά του Βουκουρεστίου, στην οδό DaciaNr 35 Sector 1, λίγα μόλις μέτρα από την Piata Romana, μία από τις πιο πολυσύχναστες διασταυρώσεις της πόλης. Πρόκειται για το 4ο κατάστημα «Γρηγόρης» στη Ρουμανία. Το επόμενο διάστημα η παρουσία του brand στη χώρα αναμένεται να ενδυναμωθεί περαιτέρω, λόγω της συνεργασίας Master franchise που έχει ξεκινήσει.

Με πάνω από 360 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Ρουμανία, η αλυσίδα «Γρηγόρης» αναπτύσσεται συνεχώς και πλέον κατέχει την 10η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Η AbbVie ολοκλήρωσε την εξαγορά της Cerevel Therapeutics

Upfield Ελλάς: Αύξηση τζίρου λόγω ανατιμήσεων – Οι στόχοι

gazzetta
gazzetta reader insider insider