BofA: Διατηρεί τη σύσταση «buy» για τη μετοχή της Disney και προβλέπει ανάκαμψη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
BofA: Διατηρεί τη σύσταση «buy» για τη μετοχή της Disney και προβλέπει ανάκαμψη
Διατηρεί την σύσταση «buy» για τη μετοχή της Disney, με σταθερή τιμή στόχο 120 δολάρια, η BofA Securities όπως ανακοίνωσε την Τρίτη.  

Διατηρεί την σύσταση «buy» για τη μετοχή της Disney, με σταθερή τιμή στόχο 120 δολάρια, η BofA Securities όπως ανακοίνωσε την Τρίτη.

Η εταιρεία τονίζει χαρακτηριστικά ότι το απαράμιλλο χαρτοφυλάκιο της Disney, το οποίο περιλαμβάνει πνευματική ιδιοκτησία υψηλής ποιότητας, το κορυφαίο αθλητικό brand του ESPN, μια θρυλική επιχείρηση θεματικών πάρκων και μια "direct to consumer" πλατφόρμα (DTC) η οποία ξεπερνά τους 200 εκατομμύρια συνδρομητές.

Παρά την ισχυρή ανάκαμψη της Disney μετά την πανδημία, η ζήτηση για θεματικά πάρκα έχει σημειώσει πρόσφατα μείωση και το χρονοδιάγραμμα για βελτίωση παραμένει ασαφές, όπως αναφέρει το Investing. Επιπλέον, η βραδύτερη από την αναμενόμενη αύξηση κερδοφορίας στο τμήμα DTC της Disney και η ασυνεπής απόδοση των κινηματογραφικών ταινιών τα τελευταία χρόνια συνέβαλαν στην αβεβαιότητα σχετικά με τις προοπτικές αύξησης των κερδών της εταιρείας.

Ο αναλυτής της BofA Securities επισημαίνει ότι αυτοί οι παράγοντες οδήγησαν σε αξιοσημείωτη υποαπόδοση των μετοχών της Disney από την κορύφωσή τους τον Απρίλιο. Ωστόσο, η πιστεύει ότι η τρέχουσα τιμή της μετοχής αντανακλά μια αναβαθμονόμηση των προσδοκιών της αγοράς, υποδηλώνοντας ότι οι συναινετικές προβλέψεις είναι πλέον πιο ευθυγραμμισμένες με τις βραχυπρόθεσμες προοπτικές της εταιρείας.

Το σχόλιο του αναλυτή υπογραμμίζει τα μικτά αποτελέσματα που έχει αντιμετωπίσει η Disney, με τις προκλήσεις σε ορισμένους τομείς να αντισταθμίζονται από τη δύναμη και την ποικιλομορφία του συνολικού χαρτοφυλακίου της. Η επανάληψη της αξιολόγησης Bu και του στόχου τιμής των 120,00 δολαρίων υποδηλώνει εμπιστοσύνη στη μακροπρόθεσμη αξία και τις δυνατότητες ανάπτυξης της Disney.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ADNOC: Η κρατική πετρελαϊκή εταιρεία των ΗΑΕ εξαγοράζει τη γερμανική Covestro έναντι 16,4 δισ. δολ.

Boeing: Θέλει να συγκεντρώσει 10 δισ. δολάρια από την πώληση νέων μετοχών - Στα 60 δισ. το χρέος

Με 1,75 τρισ. δολάρια οι 10 πλουσιότεροι άνδρες στον κόσμο τον Οκτώβριο - Η λίστα

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider