Adidas: Τρίτη αναθεώρηση του guidance μετά από ένα δυνατό γ' τρίμηνο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Adidas: Τρίτη αναθεώρηση του guidance μετά από ένα δυνατό γ' τρίμηνο
Η Adidas αναθεώρησε ανοδικά το guidance της για τρίτη φορά φέτος.

Με ώθηση από τις καλύτερες από το αναμενόμενο επιδόσεις στο γ' τρίμηνο και την καλή δυναμική που έχει αναπτυχθεί γύρω από το brand της, λόγω της αναβίωσης των παπουτσιών Samba και Gazelle, η Adidas προχώρησε στην αναβάθμιση των προβλέψεών της για το σύνολο του έτους.

Σημαντικό ρόλο έχει διαδραματίσει ο διευθύνων σύμβουλος της Adidas, Bjorn Gulden, που βοήθησε την εταιρεία να κάνει μία επανεκκίνηση μετά τον τερματισμό της συνεργασίας με τον ράπερ Kanye West πριν δύο χρόνια που είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή της πολύ επικερδούς σειράς παπουτσιών Yeezy.

Η Adidas αναθεώρησε ανοδικά το guidance της για τρίτη φορά φέτος, λέγοντας ότι πλέον αναμένει αύξηση της τάξεως του 10% στα έσοδα, ενώ αναβάθμισε και την πρόβλεψη για τα κέρδη σε 1,2 δισ. ευρώ έναντι προηγούμενων προβλέψεων για 1 δισ. ευρώ.

Για το γ' τρίμηνο, τα έσοδα της γερμανικής εταιρείας αθλητικών ειδών, ανήλθαν ενισχυμένα κατά 7% σε ετήσια βάση στα 6,4 δισ. ευρώ, ελαφρά πάνω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών. Εξαιρουμένων των πωλήσεων των παπουτσιών Yeezy των δύο τελευταίων ετών, η αύξηση ήταν 14% σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2023.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Σκλαβενίτης: Το online κανάλι αποκτά ακόμη μεγαλύτερη δυναμική και φτάνει ως τα Γιάννενα

Μουστάκας: Αύξηση τζίρου και αναζήτηση ευκαιριών για μεγέθυνση – Πού άνοιξαν νέα καταστήματα

Win Medica: Μέχρι το τέλος του 2025 το πρώτο εργοστάσιό της στην Τρίπολη 

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider