SAP: Σε ιστορικό υψηλό η μετοχή της μετά την αναβάθμιση του guidance

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
SAP: Σε ιστορικό υψηλό η μετοχή της μετά την αναβάθμιση του guidance
Σε επίπεδα ρεκόρ κινείται η μετοχή της SAP την Τρίτη, αγγίζοντας ιστορικό υψηλό, μετά την αναβάθμιση των προβλέψεων της γερμανικής εταιρείας λογισμικού για ολόκληρο το έτος στα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου.

Σε επίπεδα ρεκόρ κινείται η μετοχή της SAP την Τρίτη, αγγίζοντας ιστορικό υψηλό, μετά την αναβάθμιση των προβλέψεων της γερμανικής εταιρείας λογισμικού για ολόκληρο το έτος στα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου, τα οποία δημοσιεύθηκαν μετά το κλείσιμο της αγοράς τη Δευτέρα.

Η εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης ανακοίνωσε αύξηση 9% στα συνολικά έσοδά της σε ετήσια βάση, φτάνοντας τα 8,47 δισ. ευρώ, και λειτουργικά κέρδη αυξημένα κατά 29%, στα 2,21 δισ. ευρώ, υψηλότερα από τις προσδοκίες. Τα έσοδα από την επιχείρηση cloud αυξήθηκαν κατά 25%, σε σύγκριση με 11% για το cloud και το λογισμικό. Αυτή την ώρα, η μετοχή της σημειώνει άνοδο 3,3%.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα που ανακοινώσαμε χθες το βράδυ», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της SAP, Κρίστιαν Κλάιν, στο CNBC την Τρίτη.

«Για εμάς είναι όλα σχετικά με το cloud, και η τεχνητή νοημοσύνη δίνει στους πελάτες μας την ταχύτερη μεταμόρφωση του επιχειρηματικού τους μοντέλου και ανθεκτικές αλυσίδες εφοδιασμού», είπε ο Κλάιν.

Η εταιρεία έχει προχωρήσει σε αναδιάρθρωση φέτος για να επικεντρωθεί στην επιχειρηματική τεχνητή νοημοσύνη. Η SAP είναι επίσης εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τι σηματοδοτεί το deal της Quest για την ACS

Νέα funds έρχονται να χρηματοδοτήσουν την ελληνική startup σκηνή

Hyundai: Απώλειες πάνω από 5% για την μετοχή παρά την IPO ρεκόρ στην Ινδία

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider