H AEGEAN... κρατάει θέσεις στους πρωτοετείς φοιτητές

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
H AEGEAN... κρατάει θέσεις στους πρωτοετείς φοιτητές

Είναι εκείνη η μαγική στιγμή που αισθάνεσαι ότι πέτυχες τον πιο μεγάλο στόχο σου. Προσπάθησες και μπήκες στη Σχολή που ήθελες. Θα ανοίξεις τα φτερά σου και θα ονειρευτείς το μέλλον σου, πόσο επιτυχημένος μπορείς να γίνεις. Πού θες να φτάσεις.

Μακριά από το πατρικό σου και την οικογένειά σου, σε περιμένουν καινούριες ευθύνες. Θα έρθουν όμως και οι στιγμές που θα νοσταλγήσεις τους δικούς σου. Και θα θέλεις να τους δεις.

Η AEGEAN είναι εδώ για να σε βοηθήσει και να σε πάρει… στα φτερά της.

Γιατί και φέτος συνεχίζει να προσφέρει σε 250 νεοεισαχθέντες φοιτητές που πέτυχαν σε ΑΕΙ μακριά από τον τόπο κατοικίας τους, τη δυνατότητα να χαρούν τη θαλπωρή του σπιτιού τους με 8 εισιτήρια το χρόνο, για όλη την τετραετή, πενταετή ή εξαετή διάρκεια των σπουδών τους !

Το Πρόγραμμα Στήριξης Φοιτητών «Κοντά στους Νέους», υλοποιείται για 6η συνεχή χρονιά από την AEGEAN, που είναι πάντα στο πλευρό των νέων και της ελληνικής οικογένειας.

Η πρωτοβουλία αφορά σε 50 νεοεισαχθέντες φοιτητές από περιοχές που εντάσσονται σε προορισμούς με δρομολόγια άγονων γραμμών και σε 200 νεοεισαχθέντες φοιτητές από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Από το 2013 που ξεκίνησε η υλοποίηση του προγράμματος, συνολικά μέχρι σήμερα 1.250 φοιτητές (250 νεοεισαχθέντες ανά έτος 2013, 2014, 2015, 2016 και 2017) έχουν ωφεληθεί από το πρόγραμμα «Κοντά στους Νέους», λαμβάνοντας από την AEGEAN και την OLYMPIC AIR αεροπορικά εισιτήρια, τα οποία προσφέρονται 100% δωρεάν, χωρίς καμία επιβάρυνση, καθώς η εταιρεία καλύπτει τόσο τους ναύλους όσο και τους φόρους αεροδρομίων.

Τα κριτήρια ένταξης στο πρόγραμμα είναι κυρίως κοινωνικοοικονομικά, και στόχος η ελάφρυνση των οικονομικών υποχρεώσεων της ελληνικής οικογένειας σε ολόκληρη τη χώρα.

Η συνέχιση του Προγράμματος Στήριξης Φοιτητών «Κοντά στους Νέους», για 6η διαδοχική ακαδημαϊκή χρονιά, επιβεβαιώνει τη σαφή δέσμευση της AEGEAN να παραμένει - σε κάθε περίσταση - δίπλα στην ελληνική οικογένεια, συνεισφέροντας σε κάθε δυνατή ευκαιρία, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας www.kontastousneous.gr όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μετά την εγγραφή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Οι πρωτοετείς της ακαδημαϊκής χρονιάς 2018-2019 θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στο www.kontastousneous.gr έως και τις 31 Οκτωβρίου 2018 στις 23:59.

Η ανακοίνωση των ονομάτων των δικαιούχων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018, μετά τις 11:00 π.μ.

Οι φοιτητές που θα επιλεγούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, θα λάβουν σχετικό e-mail που θα αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει κατά την υποβολή της αίτησής τους.

Εναλλακτικά, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κάνουν Log in στον λογαριασμό τους, μέσω της ιστοσελίδας www.kontastousneous.gr και να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα μέσω αυτόματου μηνύματος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider