Για νέες μειώσεις φόρων δεσμεύεται ο Βεσυρόπουλος

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Για νέες μειώσεις φόρων δεσμεύεται ο Βεσυρόπουλος
Η προσπάθεια μείωσης των φόρων δεν σταματά εδώ, δηλώνει ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Νέες μειώσεις φόρων προσεχώς προαναγγέλλει ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος.

«Στον πυρήνα της δικής μας πολιτικής είναι η μείωση των φόρων. Ήρθε τώρα η ώρα να ακολουθήσουμε την ακριβώς αντίθετη πορεία. Η κυβέρνηση της ΝΔ ξεκινά να κάνει πράξη τις δεσμεύσεις της», είπε ο υφυπουργός Οικονομικών από το βήμα της Βουλής και πρόσθεσε ότι οι φορολογικές ελαφρύνσεις ξεκίνησαν από τις πρώτες ημέρες του βίου της παρούσας κυβέρνησης με τη μείωση του ΕΝΦΙΑ. «Σήμερα, με το φορολογικό νομοσχέδιο προχωράμε σε δέσμη μέτρων μείωσης των φόρων και η προσπάθεια δεν σταματά εδώ», συμπλήρωσε ο υφυπουργός Οικονομικών και δεσμεύτηκε πως «θα ακολουθήσουν και νέες φορολογικές ελαφρύνσεις στο μέλλον οι οποίες θα επιταχυνθούν με την επίτευξη υψηλών ρυθμών ανάπτυξης για τη δημιουργία μεγαλύτερου δημοσιονομικού χώρου».

«Η ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου αποτελεί κομβικό σημείο, διότι, για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, κατατίθεται ένα φορολογικό νομοσχέδιο το οποίο δεν αυξάνει αλλά μειώνει τους φόρους», ανέφερε στη συνέχεια ο Απόστολος Βεσυρόπουλος και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση κατέθεσε ένα φορολογικό νομοσχέδιο με κοινωνικό πρόσημο με μέτρα στήριξης ευπαθών ομάδων και πρόνοιας για τους αδύναμους πολίτες.

Επισήμανε δε, ότι με το φορολογικό νομοσχέδιο ενισχύεται η επιχειρηματική και οικονομική δραστηριότητα και υιοθετούνται μέτρα φιλικά προς το περιβάλλον.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider