Λονδίνο: Η επιβατική κίνηση στο Χίθροου επέστρεψε στα προ πανδημίας επίπεδα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Λονδίνο: Η επιβατική κίνηση στο Χίθροου επέστρεψε στα προ πανδημίας επίπεδα
«Είναι φανταστικό να βλέπει το αεροδρόμιο να επανέρχεται στη ζωή μετά από δύο χρόνια» σημείωσε σχετικά ο επικεφαλής του αεροδρομίου.

Η επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο του Χίθροου στη Βρετανία για τον Μάρτιο κινήθηκε στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων 2 ετών επιστρέφοντας σε αριθμούς που είχε να καταγράψει πριν από το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού.

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του μεγαλύτερου αεροδρομίου της Βρετανίας, για τον περασμένο μήνα η επιβατική κίνηση βρέθηκε σε επίπεδα προ πανδημίας, ωθούμενη από την αύξηση των ταξιδιών αναψυχής και την άρση των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό στη χώρα.

«Είναι φανταστικό να βλέπει το αεροδρόμιο να επανέρχεται στη ζωή μετά από δύο χρόνια» σημείωσε σχετικά ο επικεφαλής του Χίθροου, Τζον Χόλαντ-Κέι.

Υπενθυμίζεται πως για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο η επιβατική κίνηση ήταν σημαντικά πιο περιορισμένη.

Η διοίκηση του αεροδρομίου σημειώνει πως μένει να φανεί το εάν η αύξηση των ταξιδιών αναψυχής για τον Μάρτιο θα διατηρηθεί υπό το ενδεχόμενο νέων μεταλλάξεων του κορονοϊου, της αύξησης του κόστους καυσίμων, της ήπιας ανάπτυξης της οικονομίας και λόγω των επιπτώσεων του πολέμου στην Ουκρανία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Βρετανία: Οριακή ανάπτυξη της οικονομίας τον Φεβρουάριο, κάτω από τις προβλέψεις των αναλυτών

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider