Χριστοδουλοπούλου: Ζητώ συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ – Δεν κατεβαίνω στις εκλογές

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Χριστοδουλοπούλου: Ζητώ συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ – Δεν κατεβαίνω στις εκλογές
Δεν θα κατέβει στις εκλογές μετά τις σφοδρές αντιδράσεις για την μετάταξη της κόρης της στη Βουλή, η Τασία Χριστοδουλοπούλου.

«Αποσύρθηκε» μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η απόπειρα μετάταξης της κόρης της, η Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Μιλώντας σε εκπομπή του ΑΝΤ1 το πρωί της Παρασκευής, ζήτησε συγγνώμη από το ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση και ανακοίνωσε πώς δεν είναι υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές: «Θέλω μόνο να αξιοποιήσω την ευκαιρία που μου δίνετε, να ζητήσω συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση, τους φίλους και τους συντρόφους μου που τους στενοχώρησα. Δυστυχώς, δεν μπορώ να επανορθώσω με διαφορετικό τρόπο, παρά μόνο με το ελάχιστο που μπορώ, να μην συμμετέχω ως υποψήφια στις εθνικές εκλογές».

Δίνοντας εξηγήσεις για το πώς η κόρη της έφτασε να εργάζεται στη Βουλή, η κυρία Χριστοδουλοπούλου τα έκανε... χειρότερα λέγοντας: «προφανώς, με την έννοια που το λέμε, ότι δεν θα μπορούσε ο καθένας να αποσπαστεί στη Βουλή ώστε στη συνέχεια να μεταταχθεί, υπάρχει ένα ζήτημα ότι αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις κλπ δεν το συζητάμε αυτό».

Έσπευσε ωστόσο να διευκρινίσει ότι η μετάταξη της κόρης της «δεν επιβαρύνει το δημόσιο ούτε με μία δραχμή γιατί εργαζόταν από πριν».

«Η κόρη μου υπηρετούσε στα ΕΛΤΑ από τα 2004, είχε μπει με ΑΣΕΠ και δούλεψε όλα αυτά τα χρόνια και στην επαρχία. Ανέβηκε στην επαρχία και η λύση που της προτεινόταν ήταν να γίνει διευθύντρια σε κάποιο υποκατάστημα, δεν το ήθελε και έτσι περιθωριοποιήθηκε αφού δεν μπορούσε να ασκήσει τα καθήκοντα που αναλογούσαν στα προσόντα της. Οπότε αναζητούσε τρόπους να αξιοποιήσει τα προσόντα της, πήρε την ευκαιρία και έκανε την αίτηση για την απόσπασή της και στη συνέχεια τη μετάταξή της και υπηρετεί στο τμήμα Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων. Εντάξει, προφανώς αν δεν είχε την πληροφόρηση των νόμων μπορεί να μην είχε κάνει την αίτηση για την απόσπαση και μεταφορά της» είπε χθες Πέμπτη η κυρία Χριστοδουλοπούλου.

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider